Rio Ordell

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Rio Ordell

Prisniveau

Kr. 1.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

1 - 4 timer

Profil

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Jeg nyder at spille en bred vifte af god musik. Fra danske viser over pop-ballader og irsk folkemusik til amerikansk rockmusik.
Instrumenteringen er sang, guitar og mundharpe mv., og sommetider med backing-tracks.
I tilknytning til sangene underholder jeg gerne med historier og skæve anekdoter, og med nerve, energi og indlevelse i fortolkningerne af sangene.
Musikalsk er jeg vokset op med Giro 413, Beatles, Donovan, Gasolin, Bob Dylan, John Mogensen og Stones m.fl. . . for blot at nævne nogen ;-), og har sunget og spillet fra jeg var helt ung. De sidste 10-12 år som en del af bandet Irish Coffée , som overvejende spiller irsk folkemusik.

Jeg tilpasser naturligvis musikvalget særskilt til hvert enkelt arrangement, og jeg tager gerne imod anmodninger/forslag til særlige musiknumre.

Du kan se flere videoeksempler på: https://rio-ordell.dk/

I de sidste 10-12 år har jeg spillet i en trio: Irish Coffée, rundt omkring i det meste af landet, til bl.a. "Irske aftener" og lignende arrangementer. Se videoerne fra Ryans Odense.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Rio Ordell: 4,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

4
1
5

Venlig og godt arrangement

Synger og spiller godt.

Anmeldt af Gunnar Damgaard Nielsen d. 17. april 2022
4
1
5

Stemningsfuld musik

Vi havde en hyggelig aften med Rios stemningsfulde musik, der var en masse at synge med på i det velkendte repertoire. En god oplevelse.

Anmeldt af Janne Rønnemose d. 9. oktober 2021

Kontakt Rio Ordell

Kontakt Rio Ordell via formularen her, så vil Rio Ordell vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.