Rio Ordell

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Rio Ordell

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

1 - 4 timer

Profil

Du er kommet det helt rigtige sted hen, hvis du søger underholdende musikalsk tilskud til en fest, en reception eller et andet arrangement.

Måske kunne du overraske én af dine nærmeste med en lille "intim-koncert" til en festlig lejlighed, hvor du selv bestemmer genren og eventuelle sange, som du gerne vil høre.
Jeg har spillet en del "intim-koncerter", og de bringer altid glæde og god stemning.

Jeg nyder at spille en bred vifte af god musik. Fra danske viser over pop-ballader og irsk folkemusik til amerikansk rockmusik.
Instrumenteringen er sang, guitar og mundharpe mv., og sommetider med backing-tracks.
I tilknytning til sangene underholder jeg gerne med historier og skæve anekdoter, og med nerve, energi og indlevelse i fortolkningerne af sangene.
Musikalsk er jeg vokset op med Giro 413, Beatles, Donovan, Gasolin, Bob Dylan, John Mogensen og Stones m.fl. . . for blot at nævne nogen ;-), og har sunget og spillet fra jeg var helt ung. De sidste 10-12 år som en del af bandet Irish Coffée , som overvejende spiller irsk folkemusik.

Jeg tilpasser naturligvis musikvalget særskilt til hvert enkelt arrangement, og jeg tager gerne imod anmodninger/forslag til særlige musiknumre.

Du kan se flere videoeksempler på: https://rio-ordell.dk/'

Som min sidste kunde sagde efter en intimkoncert nytårsaftens eftermiddag 2023: “Hej Rio. Det er os, der takker. Du gav vores mor en rigtig dejlig og fin oplevelse. Den kan hun/vi leve længe på. Rigtig godt nytår til dig også. Venlig hilsen Camilla.”

I de sidste 10-12 år har jeg spillet i en trio: Irish Coffée, rundt omkring i det meste af landet, til bl.a. "Irske aftener" og lignende arrangementer. Se videoerne fra Ryans Odense.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Rio Ordell: 4,3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Rio Ordell er en multimusikkunstner

Alle til min fest spurgte, hvor jeg havde fået fat i ham. De var meget begejstrede for musikken, som var meget varieret. Dejligt at høre på og skønt at danse efter. Min og mine gæster vil varmt anbefale Rio Ordell.

Anmeldt af Jettemaija Burmølle d. 29. marts 2024
5
1
5

Hyggelig intim koncert

Rio kom og underholdt i hjemmet i forbindelse med min mors 80 års fødselsdag. Meget nærværende, smilende og fine fortolkninger af sange.

Anmeldt af Camilla d. 2. januar 2024

Kontakt Rio Ordell

Kontakt Rio Ordell via formularen her, så vil Rio Ordell vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.