Roaring Maggie

Roaring Maggie

Prisniveau

Kr. 6.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Folkemusik fra Skotland England og Irland spillet af erfarne entertainere fra de 3 lande

Læs mere...

Mere om Roaring Maggie

RoaringMaggie (UK/SCO/IRE) er et 3-mandsorkester, som leverer en ekstremt underholdende koncertoplevelse. De spiller folkemusik fra Skotland, Irland, Cornwall og England. Både gamle folkeviser, dansemelodier (jigs, reels, polkas osv.), sømandsviser, og ballader, og de indtager scenen med energi, humor, spilleglæde og selvtillid.
Bandet blev dannet i 2022 og består af den engelske entertainer og guitarist Martin Dale (guitar, bouzouki og vokal), den karismatiske skotske/irske William James McLaughlin (tidligere medlem af Boys Of Blue Hill og The Islanders) på fløjte, octave mandola, bodhrán, guitar, vokal og sækkepiber (uilleann pipes), og multi-talent Brian Armstrong (banjo, mandolin, mandola, guitar og vokal) som stammer fra grænsen mellem Skotland og England. De er alle begavede spillemænd og entertainere med mange års erfaring som fuldtidsmusikere.
De brænder for den traditionelle folkemusik, de præsenterer i dette projekt, og for den varme, organiske lyd af akustiske instrumenter, flerestemmelige harmonier, og stemningen i musikken. De har en dyb respekt for de gamle musikalske traditioner, men er altid friske på at prøve noget lidt mere utraditionelt, og man kan ofte fornemme at de er inspireret af andre genrer, såsom Country, Bluegrass mm.

Kontakt Roaring Maggie

Kontakt Roaring Maggie via formularen her, så vil Roaring Maggie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.