Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Sanggaven (Anne-Mette Sohn)

Prisniveau

Kr. 1.200 - 3.000

Hjemby

Områder

Profil

"Når Anne-Mette synger, så er det med hele hendes sjæl og hele hendes hjerte." - Sissel Kyrkjebø

Når du vælger mig som din sangerinde, kan du føle dig helt tryg ved både min smukke stemme og min professionalitet. Med over 14 års erfaring, flere hundrede forskellige arrangementer og et hav af gallakjoler synger jeg netop JERES sang med nærvær, indlevelse og stor teknisk kunnen. Sunget brude ind i kirken, underholdt til 90 års fødselsdage, og givet en værdig afsked til familiers elskede.

Læs mere...

Mere om Sanggaven (Anne-Mette Sohn)

Der er ikke noget smukkere end at udtrykke følelser i sang. Det kan jeg hjælpe dig med. Når du bestiller mig som solosanger, kan du være sikker på, at alle får en fantastisk oplevelse. Jeg kommer i det helt store skrud og giver den hele armen. Eller jeg kommer nedtonet og passende klædt til begravelse, hvor fokus er på stemning og at få taget afsked på en smuk, bevægende og ikke mindst mindeværdig måde. Uanset, så klarer jeg det hele.

Jeg har sunget alt fra Birthe Kjær til Metallica. Fra Celine Dion over Rasmus Seebach til Søs Fenger. Og alt midt i mellem. Vi tager udgangspunkt i jeres musiksmag og finder de helt rigtige sange til jeres event. Jeg lover dig, at jeg vil gøre mit ALLERbedste for at gøre jeres dag endnu mere til noget særligt. Jeg kommer altid topforberedt, i god tid og så glæder jeg mig ALTID til at synge. Du får en kontrakt når detaljerne er aftalt, så det formelle er på plads.

Ud over at synge solo til forskellige private lejligheder, har jeg også sunget i flere kor, orkestre og som solist for bl.a. Viborg Concert Band. Høj kvalitet er altid det vigtigste, når jeg deltager i musikalske sammenhænge.

- Og så er der ikke andet at sige end god fornøjelse.

PS. Se min dag, da jeg mødte og sang med Sissel Kyrkjebø: https://www.tvmidtvest.dk/artikel/anne-mettes-store-droem-gaar-i-opfyldelse-det-er-fuldstaendigt-sindssygt

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sanggaven (Anne-Mette Sohn): 5,0 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

Jeg og min familie kan kun anbefale Anne Mette, vi har selv brugt hende 3 gange nu. Det har desværre været til bisættelse alle 3 gange, men er sikker på at lige meget hvilken anledning hun synger til vil det være smukt og rørende 🙏 tak for dig Anne Mette

Anmeldt af Marianne Gosvig d. 4. marts 2021
5
1
5

Professionel og personlig

Anne-Mette lyttede og hjalp mig til at vælge det helt rigtige til min fest. Anne-Mette er både professionel og personlig og har en vidunderlig stemme. Desuden overraskede hun mig med en ekstra sang til mig. Stor tak til Anne-Mette.

Anmeldt af Birthe Nikolaisen d. 23. august 2020

Kontakt Sanggaven (Anne-Mette Sohn)

Kontakt Sanggaven (Anne-Mette Sohn) via formularen her, så vil Sanggaven (Anne-Mette Sohn) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.