Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Sanggaven (Anne-Mette Sohn)

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Profil

"Når Anne-Mette synger, så er det med hele hendes sjæl og hele hendes hjerte." - Sissel Kyrkjebø

Når du vælger mig som din sangerinde, kan du føle dig helt tryg ved både min smukke stemme og min professionalitet. Med over 14 års erfaring, flere hundrede forskellige arrangementer og et hav af gallakjoler synger jeg netop JERES sang med nærvær, indlevelse og stor teknisk kunnen. Sunget brude ind i kirken, underholdt til 90 års fødselsdage, og givet en værdig afsked til familiers elskede.

Læs mere...

Mere om Sanggaven (Anne-Mette Sohn)

Der er ikke noget smukkere end at udtrykke følelser i sang. Det kan jeg hjælpe dig med. Når du bestiller mig som solosanger, kan du være sikker på, at alle får en fantastisk oplevelse. Jeg kommer i det helt store skrud og giver den hele armen. Eller jeg kommer nedtonet og passende klædt til begravelse, hvor fokus er på stemning og at få taget afsked på en smuk, bevægende og ikke mindst mindeværdig måde. Uanset, så klarer jeg det hele.

Jeg har sunget alt fra Birthe Kjær til Metallica. Fra Celine Dion over Rasmus Seebach til Søs Fenger. Og alt midt i mellem. Vi tager udgangspunkt i jeres musiksmag og finder de helt rigtige sange til jeres event. Jeg lover dig, at jeg vil gøre mit ALLERbedste for at gøre jeres dag endnu mere til noget særligt. Jeg kommer altid topforberedt, i god tid og så glæder jeg mig ALTID til at synge. Du får en kontrakt når detaljerne er aftalt, så det formelle er på plads.

Ud over at synge solo til forskellige private lejligheder, har jeg også sunget i flere kor, orkestre og som solist for bl.a. Viborg Concert Band. Høj kvalitet er altid det vigtigste, når jeg deltager i musikalske sammenhænge.

- Og så er der ikke andet at sige end god fornøjelse.

PS. Se min dag, da jeg mødte og sang med Sissel Kyrkjebø: https://www.tvmidtvest.dk/artikel/anne-mettes-store-droem-gaar-i-opfyldelse-det-er-fuldstaendigt-sindssygt

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sanggaven (Anne-Mette Sohn): 5,0 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser )

5
1
5

En smuk, rørende og nærværende oplevelse!

Jeg giver Anne-Mette Sohn mine allerbedste anbefalinger! Hun var meget venlig, åben og imødekommende i planlægningsprocessen op til dagen og svarede hurtigt på alle beskeder med en indlevelse, som vækkede tillid og glæde.
Hun ankom med stil på selve aftenen og sang hver en strofe som en drøm. Hun leverede sanggaven med et nærvær, som ramte alle ved festen og der var mange våde øjne. Hendes ægte og varme måde at henvende sig til festens værter og resten af publikum på, gjorde blot oplevelsen endnu mere mindeværdig.
Der kom mange gæster efterfølgende og spurgte hvem hun var, da hendes performance havde gjort kæmpestort indtryk på dem.
Tusind tak, Anne-Mette♥️♥️♥️

Anmeldt af Heidi Bovbjerg d. 26. september 2021
5
1
5

Dejlig og intens sangoplevelse.

Anne-Mette levede til fulde op til forventningerne til vores sølvbryllup. Hun synger utroligt smukt og nærværende. Imponerende sangstemme helt uden brug af hjælpemidler. Meget imødekommende ift planlægning og sangvalg. Ville vælge hende igen.

Anmeldt af Poul Toftgaard Petersen d. 21. september 2021

Kontakt Sanggaven (Anne-Mette Sohn)

Kontakt Sanggaven (Anne-Mette Sohn) via formularen her, så vil Sanggaven (Anne-Mette Sohn) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.