Sanne Løfberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Sanne Løfberg

Prisniveau

Kr. 2.750 - 5.500

Hjemby

Varighed

2*45 min.

Profil

Hvad skete der da jeg som 42 årig fandt ud af at jeg er gået forkert i livet? Hvordan kommer jeg tilbage på sporet, og hvad venter der mig på det rigtige spor? Hvad gjorde jeg da det spirituelle kaldte på mig, og jeg ikke viste hvor jeg skulle starte eller stoppe.
For mig skulle der er en skilsmisse, en konkurs og et dødsfald til, inden for få måneder i året 2015, før jeg forstod beskeden . Og hvad er så det rette spor for mig? høre mere om det i mit foredraget " en 180 graders vending"

I foredraget "en 180 graders vending" fortæller jeg om hvordan jeg pludseligt en dag "vågne op" og så mig selv som en skrap og kontant business woman, der lever et liv der på ingen måde, afspejlede den jeg var inden i. Hvordan det spirituelle begynder at kalde på mig, og hvor jeg idag, lever et liv med helt andre værdier og det spirituelle som en tro følgesvend. En vending, som jeg til stadighed bliver konfronteret med, når jeg møder gamle bekendte, venner og tidligere forretningsforbindelser, som står ganske uforstående overfor det at kunne ændre sit liv 180 grader, og da slet ikke forstår det der "spirituelle hokus pokus".

Kontakt Sanne Løfberg

Kontakt Sanne Løfberg via formularen her, så vil Sanne Løfberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.