Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Satin Jazz

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x45, 3x45 minutter plus reception

Profil

Kvalitets-jazz fra Værløse: Danse- og hørevenlig swingende jazz til receptioner, fester og kulturarrangementer. Jazz-standards, vokal-jazz, swing, latin. Kontakt os for lyd-eksempler.

Læs mere...

Mere om Satin Jazz

Satin Jazz kvintettens motto er: Vores jazz- og latin-baserede repertoire fremføres levende og velklingende. Der skal være noget til både ørerne og til fødderne. Forestil dig, at du skal løfte stemningen maksimalt, gøre dine gæster glade for at komme til din fest, reception eller kulturbegivenhed - så er levende musik midlet.

Satin Jazz afstemmer repetoire og spillestil, så den gode stemning kommer gæsterne i møde - når de ankommer og under begivenheden.

Vi spiller mest jazz-standards, men også nyere jazz, f.eks. jazzudgaver af Beatles-numre og moderne jazz fra 50'erne og 60'erne er på sætlisten. Dertil kommer også en serie latinnumre.

Det hele serveres af fem rutinerede musikere, som hver især bidrager til et fælles musikalsk udtryk med entusiasme og elegance.

Bandet består af Poul Mørch på tenorsax, Hans Svenne på trækbasun, Niels Elberling på klaver, Poul Reib på trommer og bassisten Philip White, som også er bandets sanger.

Kontakt os for lyd-eksempler.

Kontakt Satin Jazz

Kontakt Satin Jazz via formularen her, så vil Satin Jazz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.