Book saxofonist i Bylderup-Bov her

Hos Eventzonen.dk finder du de bedste saxofonister i Danmark. På denne oversigt har vi samlet de bedste saxofonister i Bylderup-Bov. Vores store udvalg sikrer dig de bedste muligheder for at planlægge den perfekte begivenhed for dine kollegaer eller dine venner. Hos os er der musik og underholdning for enhver smag og til enhver lejlighed. Find en kunstner der passer til dit forestående arrangement og book allerede i dag.

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere , så danskere, som er på jagt efter den ideelle musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det fører til ekstra omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med en video på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter en saxofonist i Bylderup-Bov, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.