Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Sax on tracks

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varighed kan variere efter ønske.

Profil

Magi opstår når bløde rytmer møder nye og velkendte melodier. Afslappet baggrundsmusik, der får gæsterne til at slappe af og føle sig godt tilpas eller en højenergisk festoplevelse, der får gæsterne op af stolene og ud på dansegulvet. Den dynamiske DJ og Saxofon duo "Sax on tracks" er en gave til din øregang!

Læs mere...

Mere om Sax on tracks

Forkæl dig selv og dine gæster med vellyd skabt af Daniel Sax og DJ Erik Højgård som tilsammen udgør duoen "sax on track".

Lounge, konference og reception
Musikken tager ikke for meget fokus men er men skaber den rette hyggelige atmosfære til bryllupsreceptionen, cocktailpartyet eller under middagen. Det kan være jazz, blød pop eller sprøde, luftige elektroniske beats.

Fest og bryllup
Booking af sax on tracks egner sig godt til flere forskellige typer af fester. Det kan give ekstraordinær stemning til en bryllup, natklub eller anden type fest hvor niveauet skal en tak op. Det svinger fra event til event hvordan det passer bedst at starte op. Til bryllup starter DJ’en ofte med at spille 5-10 numre hvorefter Daniel Sax stille og roligt kommer ind i lydbilledet. Uanset hvilken konstellation så planlægges det i samråd med dig.

Kontakt Sax on tracks

Kontakt Sax on tracks via formularen her, så vil Sax on tracks vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.