En Kort En Lang Festmusik

Prisniveau

Kr. 10.500 - 20.000

Hjemby

Aarhus

Områder

Varighed

Dinnermusik + 3-4 sæt festmusik af 45 min.

Profil

En Kort En Lang er mere end blot musik til festen. Hos os får I en unik oplevelse, der rækker ud over scenekanten og hænger ved længe efter at festen er slut. Med et bagkatalog på over 100 numre er der noget for enhver smag, og vi er eksperter I at forme musikken efter hver eneste fest - Det giver unikke oplevelser hvér gang!

Læs mere...

Mere om En Kort En Lang Festmusik

En Kort En Lang er mere end blot musik til festen. Vi spiller de største hits fra de sidste 50 år med en energi og en kvalitet, der vil få gæsterne til at snakke om jeres fest i lang tid. Vores bagkatalog spænder bredt, og med over 100 numre på repertoireliste kan vi skræddersy musikken efter jeres smag. Vi holder hyggen og stemningen i højeste gear hele festen igennem, ved aktivt at tilpasse musikken efter den respons vi får. Vi tager også gerne imod ønsker undervejs.
Tilsammen kan vi mønstre over 50 års erfaring bag instrumenterne, flere TV-optrædener og en uddannelse fra musikkonservatoriet. Derfor er vi trods vores jyske beskedenhed ikke bange for at sige det: Vi er eksperter i at skabe en fest og få folk til at danse.
Vi leverer festmusik af høj kvalitet til bryllupper, fødselsdage, julefrokoster, firmafester, byfester mm.

Vi glæder os til at spille for jer!

Mvh.
En Kort En Lang

Videoklip

Anmeldelser ( | af En Kort En Lang Festmusik: 5.0 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt

En kort En lang spillede til vores bryllup d. 12/11/16.
Super cool fyre, der leverede præcis, hvad vi havde aftalt. Vi var meget tilfredse, gæsterne roste dem meget efterfølgende og vi vil til enhver tid anbefale dem.

Anmeldt af Rikke Jespersen d. 23. november 2016
5
1
5

Ikke en finger at sætte. Perfekt.

Velforberedt, bredt udvalg, meget professionelle. De spillede diner musik under maden, hvor man kunne høre musikken, og stadig sagtens snakke med gæsterne. Efterfølgende holdt de dansegulvet fyldt med den fedeste dansemusik. Kombineret med deres fotograf koncept var det et helt perfekt for os. Professionelle fra start til slut.

Anmeldt af Kim Tonsberg Kristensen d. 12. juni 2016

Kontakt En Kort En Lang Festmusik

Kontakt En Kort En Lang Festmusik via formularen her, så vil En Kort En Lang Festmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Wake Me Up
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/0974/Wake_me_up.mp3
 2. 00:00 Hvis din far gi'r dig lov
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/0975/Hvis_din_far.mp3
 3. 00:00 Walking On Sunshine
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/0977/Walking_on_sunshine_v1.0.mp3
 4. 00:00 Medley, DINNERMUSIK
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/0978/Output_1-2.mp3