Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Second Chance

Prisniveau

Kr. 12.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

4 timer

Profil

Partyband/rockband, der spiller til alle slags fester. Musik fra 60-70-80-90'erne

Læs mere...

Mere om Second Chance

Vi er et allround partyrockband der spiller kendte klassikere, både dansk og udenlandsk fra 60'erne til 90'erne og frem til i dag. Vi er 6 mand der kan lide at spille, og vi viser det osse. Second Chance spiller alle hits fra 60érne og frem til nu....Creedence clearwater, Beatles, Kim Larsen, Gasolin, Shu-bi-dua, Malurt, TV 2,Thomas Helmig, Big Fat Snake, DAD, Bruce Springsteen, Queen, Dire Straits, Status Quo, Bryan Adams, U2, AC/DC...osv... osv....alle de store hits fra de respektives bagkataloger.... Vi har spillet store arrangementer vi har spillet små arrangementer, størrelsen på festen er os ligegyldig vi har glæden og energien!! så hvis der ikke er gang i festen skal vi nok sørge for der kommer det!! Vi er ikke tilfredse før alle gæster har været på danse gulvet, vi har nogle små gimmicks i ærmet som er Second Chance's varemærke ... :))
Lidt om bandet: Vi er et 6 mands orkester hvor vi alle har mange år på bagen som musikere i det Fynske musik miljø, Vi kommer fra vidt forskellig musikalsk baggrund og årtier, hvilket gør at vores repertoire spænder vidt.
Second Chance har gjort det til en dyd at skabe den bedst tænkelige lyd, som afhænger meget af pågældende lokales akkustik, vores lydbillede er meget detaljeret hvilket giver et større og bredere lydunivers, hvilket gør det lækkert og delikat og lytte til, uden at miste den rå live energi som mange fest bands mister med samples.

Videoklippene er ikke af bedste kvalitet, for Second Chance bruger ikke så meget tid på at producere lydklip og video, (og har heller ikke de rigtige folk med de egenskaber.. ;-)) Vi vil meget hellere bruge tiden på at finde de rigtige sange, som vi kan li' at spille, og så ellers få dem til at lyde rigtig fedt. :)). Vi kan med rimelig ren samvittighed sige at det er ikke mange der er gået hjem fra en fest, og sagt, at de har kedet sig, når Second Chance har spillet.
Skal det være Second Chance der sætter fut i jeres fest..??.., så tøv ikke med at skrive tilbage, I morgen er det måske for sent.. :-))

Kontakt Second Chance

Kontakt Second Chance via formularen her, så vil Second Chance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.