Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Sideburns

Prisniveau

Kr. 7.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min. eller 3 x 45 min.

Profil

Til en god fest hører der god musik. Vel at mærke musik spillet så det passer til festen. I Sideburns leverer vi levende musik som skaber gang i den. Men alle fester er forskellige og gang i den kan være flere ting. Festen kan kræve, at man spiller højt og virkelig trykker den af. En fest kan også kræve, at man spiller mere afdæmpet, selvfølgelig uden at man taber intensiteten.

Sideburns leverer musik der netop passer til jeres fest, alt afhængig af ønsker og størrelse af arrangementet.

Læs mere...

Mere om Sideburns

Vi spiller:

Thomas Helmig, Credence Clearwater Revival, Kim Larsen, Police, Grandprix hits, Danseorkestret, U2, Poul Krebs, John Mayer, Sanne Salomonsen, Elvis, Sanne Salomonsen og meget mere alt efter ønske.

Det er altid vores mål, at have et bredt afvekslende og nutidigt repertoire. Vi tilpasser repertoiret så det passer netop til din fest, og veksler mellem engelske og danske numre så man kan danse, synge med eller bare sidde og nyde musikken. Vi gør musikken levende dækker over musik spillet med stor spændvidde. Måske holdes festen i et stort rum hvor der skal derfor spilles højt, for at alle kan høre musikken. Eller festen holdes i et lille lokale, med stor aldersspredning på festdeltagerne, og musikken derfor skal være mere afdæmpet.
I Sideburns er vi dygtige musikere, med et stort musikrepertoire, og kan tilpasse lydniveau og intensitet til jeres fest. Vi spiller gerne afdæmpet akustisk musik under middagen. Musikken under middagen vil typisk være jazzballader og den mere stille del af pop/rock genren. Hvis du til din fest ønsker en mere glidende overgang fra middagen til dansen, kan vi starte med at spille helt afdæmpet mens gæsterne endnu sidder ved bordene. Vi vil spille med lav lydstyrke og når middagen er slut, skruer vi op for volumen og så er det bare med at få kridtet skoene og komme ud på dansegulvet.
Vi formidler også gerne kontakt til en dygtig pianist, hvis ønsket er traditionel dinnermusik under hele middagen.

Husk musikken er det, der giver en god fest og er det gæsterne husker tilbage på.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sideburns: 5.0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Lige i øjet

Hermed de bedste anbefalinger for trioen sideburns. Vores byfest blev på trods af “skybrud” efter 7 ugers tørke afsluttet perfekt med denne syng med og dansemusik i teltet, hvor ca. 120 glade og tilfredse deltagere hyggede sig og skrålede med som kor og sled de sidste tørre græsstrå af på “dansegulvet”.

Alt i alt en super god oplevelse!

Anmeldt af Mikkel Arnskov d. 12. august 2018
5
1
5

Ekstremt fleksible og rigtig god og varieret musik

Sideburns fortjener den største tak for at spille til vores bryllup 12.05.18. Her spillede de foran 50 gæster hvoraf halvdelen var unge (20-30 år) og resten ældre. Her formåede Sideburns at spille så spændende og varieret musik at alle var på dansegulvet. Bandet var utroligt fleksible - kom i meget god tid og sørgede for at alt forløb fuldstændig som vi ville det. Om de skulle gå på klokken 23, 23:30 eller 00:00 var for dem ligegyldigt - hvilket blot vidner om at der er tale om meget professionelle og servicemindede musikere 👍🏼 Alt det bedste fra brudeparret Simone og Mathias.

Anmeldt af Mathias d. 13. maj 2018

Kontakt Sideburns

Kontakt Sideburns via formularen her, så vil Sideburns vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Every breath you take
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0026/04_Every_Breath_You_Take_1.mp3
 2. 00:00 Sexbomb
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0027/02_Sex_Bomb_1.mp3
 3. 00:00 When a man loves a woman
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0028/03_When_a_Man_Loves_a_Woman_1.mp3
 4. 00:00 Call me Al
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/0029/01_Call_Me_Al.mp3