4-to-one

Prisniveau

Kr. 11.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 eller 2x70 min.

Profil

Skal jeres fest være en musikoplevelse ud over det sædvanlige? Så er 4-to-one et suverænt valg!
Vi er 5 professionelle musikere med masser af erfaring og spilleglæde, og vi garanterer, at musikken til din fest bliver en succes.

Læs mere...

Mere om 4-to-one

Skal jeres fest være en musikoplevelse ud over det sædvanlige? Så er 4-to-one et suverænt valg!
Vi er 5 professionelle musikere med masser af erfaring og spilleglæde, og vi garanterer, at musikken til din fest bliver en succes.
4-to-one spiller danske og internationale hits lige fra fede rockklassikere fra 70'erne over lækker 80'er-pop til de nyeste radiohits.
4-to-one har både mandlig og kvindelig forsanger. Vores repertoire dækker derfor både mandlige og kvindelige kunstnere, så I kan fyre den af til de alle de allerstørste hits fra 60′erne frem til 2015.
4-to-one ::: Professionel festmusik ud over scenekanten!
Vi glæder os til at spille til din fest :-)

Det siger vores kunder:

Perfekt festmusik!
4-to-one spillede 3 x 45 min til vores bryllup og gjorde det helt suverænt. Dansegulvet var fyldt hele tiden, og både vi og vores gæster var meget glade. Vores gæster fik medbestemmelse på musikken via en afstemning på forhånd, og bandet havde sammensat tre virkelig gode set ud fra resultatet. Derudover var de meget lydhøre over for vores særlige ekstra ønsker til repertoiret.
Andre bands vil påstå, at det ikke kan lade sig gøre at spille brudevals særligt godt med “festbandinstrumenter”. Men også den udfordring klarede bandet smukt.
Vi vil varmt anbefale 4-to-one.

Toppproffesionel indstilling og alligevel en helt nærværende, personlig og intens oplevelse.
Hold kæft hvor var i fede. Vores fest blev jeres fest og omvendt. Folk der ellers aldrig danser – indtog dansegulvet med stor vellyst.
Valget af musik, tilpasningen af musikkens lydniveau i forhold til lokalet og gæsterne var suverænt.
Vi kunne have danset endnu.... Tak.... Iben og Martin

Kære Morten og 4-to-one
Det var SUPER – vi har fået SÅ mange tilkendegivelser fra alle gæsterne, der var vilde med jer. Summa-summarum: Helt vild fed fest med fed musik og god stemning – lige som jeg havde ønsket mig og håbet på. Så endnu engang tak – og på gensyn en anden gang.
Hilsen Marianne & Torben
Fam. Riber Jakobsen Padborg
Tak for en musikoplevelse som vi sent vil glemme...
 Surprice party i anledning af fruens 50 års fødselsdag på Agerskov Kro. 
Stor tak til jer alle 5, for en kanon musikoplevelse som vi allerede har anbefalet videre…
 Vores gæster har alle nævnt jeres optræden som en super oplevelse som kronen på hel igennem fantastisk aften…
 Glæder os allerede til næste fest… godt nytår…
Tina Lerche Jørgensen
Kære alle i skønne musikere 
1000 tak for at gøre vores bryllup til en uforglemmelig oplevelse. Vi havde en helt igennem fantastisk dag, og den kunne ikke ha’ været sluttet bedre, end med jer. Det ene hit efter det andet blev fyret af på bedste måde,og med de mange detaljer der gør de enkelte hits så unikke. og som i både kunne høre og se på dansegulvet, så var alle vores gæster vildt begejstret ;) 
Vi må i gang med at planlægge endnu en fest, som i selvfølgelig skal være en del af :D
 De bedste anbefalinger herfra

Tina og Klaus

Videoklip

Anmeldelser ( | af 4-to-one: 4.7 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Book dem til jeres næste fest!!

Vi havde fornøjelsen af 4-to-one til vores julefrokost den 9. december 2016. Det var en kæmpe succes. Aldrig har der været så mange ude at danse til vores julefrokost. 4-to-one er meget professionelle og virkelig dygtige. Vi havde mulighed for på forhånd at vælge op til 10 sange, som man kunne ønske sig at høre til julefrokosten, og dette gjorde, at stort set alle fik hørt noget, som de kunne lide. Der var et bredt udvalg at vælge imellem - både til det unge og lidt ældre publikum. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi har booket 4-to-one. De bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Julie Kragh Kruse d. 19. december 2016
5
1
5

4-to-one kan skabe en fest.

Vi kan kun give perfekt til 4-to-one, alt fra booking, valg af musik til festen fungerede rigtigt godt.
På dagen leverede 4-to-one musik af høj klasse, og var i den grad med til at skabe festen, efterfølgende var der store roser fra alle gæsterne. (alders fordeling fra 13 år til 75 år)
Super god oplevelse som jeg kan give mine bedste anbefalinger.

Anmeldt af Lars Schjødt d. 29. september 2015

Kontakt 4-to-one

Kontakt 4-to-one via formularen her, så vil 4-to-one vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.