Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Sille og Palles børnekoncert

Prisniveau

Kr. 6.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min

Profil

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn med ca 120 koncerter årligt.
Til Sille og Palles koncert medvirker de nye verdensborgere i en interaktiv spil-levende børnekoncert, der er fuld af guitarstrengeleg, et par klassikere, som vi alle kan synge med på og de melodier der opstår helt spontant undervejs - Så husk dit instrument!

Læs mere...

Mere om Sille og Palles børnekoncert

Koncerten er for de 2-8 årige og varer ca 45 min.
Lidt om musikerne :
Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn med ca 120 koncerter årligt. De har de sidste 12 år spillet mere end 600 koncerter med Danmarks mest elskede børne- jazzorkester DJANZZ og turneret i bl.a. Kina, Belgien og Frankrig. Desuden har de turneret landet tyndt med ROSA FRA ROULADEGADE fra DR’s populære Ramasjangprogram, som de er komponisterne bag.
Duoen har indspillet CD’en til BØRNESALMEBOGEN, DEN STORE JULESANGBOG og 3 CD- bøger med klassiske børnesange samt CD’en til bogklassikeren DEN LILLE OLE – og andre godnatsange for børn.
Derudover har begge musikere et omfattende musikerliv bla. i disse bands: Tango Orkestret, Guitarreros og senest med Sille Grønbergs egen solo-CD HÅNDEN PÅ HJERTET, der er blevet spillet flittigt på P4.

"Tusind tak for en formidabel koncert. Ved nærmere eftertanke leverede I det mest velbesøgte (og overbookede) arrangement, jeg nogensinde har præsteret i min tid på dette bibliotek (og i det hele taget, faktisk). Så tak for det!" - Christina Helle Kjær - Frederiksberg bibliotek 2012

Kontakt Sille og Palles børnekoncert

Kontakt Sille og Palles børnekoncert via formularen her, så vil Sille og Palles børnekoncert vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.