Sille og Palles børnekoncert

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Sille og Palles børnekoncert

Prisniveau

Kr. 6.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min

Profil

Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn med ca 120 koncerter årligt.
Til Sille og Palles koncert medvirker de nye verdensborgere i en interaktiv spil-levende børnekoncert, der er fuld af guitarstrengeleg, et par klassikere, som vi alle kan synge med på og de melodier der opstår helt spontant undervejs - Så husk dit instrument!

Koncerten er for de 2-8 årige og varer ca 45 min.
Lidt om musikerne :
Sille Grønberg og Palle Windfeldt er to af landets mest rutinerede musikere inden for koncerter for børn med ca 120 koncerter årligt. Parret var bl.a. en del af børnejazzorkestret Djanzz og turneret i bl.a. Kina, Belgien og Frankrig. Desuden har de turneret landet tyndt med ROSA FRA ROULADEGADE fra DR’s populære Ramasjangprogram, som de er komponisterne bag. Duoen spiller desuden "Salmeswing" koncerter i landets kirker og har derudover udviklet en klassisk børnekoncert i samarbejde med Det Kgl Teater.

Duoen har indspillet CD’en til BØRNESALMEBOGEN, DEN STORE JULESANGBOG og 3 CD- bøger med klassiske børnesange samt CD’en til bogklassikeren DEN LILLE OLE – og andre godnatsange for børn.

"Tusind tak for en formidabel koncert. Ved nærmere eftertanke leverede I det mest velbesøgte (og overbookede) arrangement, jeg nogensinde har præsteret i min tid på dette bibliotek (og i det hele taget, faktisk). Så tak for det!" - Christina Helle Kjær - Frederiksberg bibliotek 2012

"KÆMPE TAK for super koncert. I havde de mange børn i ” jeres hule hånd” og børn, forældre, bedsteforældre, pædagoger mm fik en dejlig oplevelse.En fantastisk start på festivalen." Maribo Jazzfestival 2017

"Tusind tak for jeres fantastiske koncerter under årets Anjazz! Jeg har fået så mange tilbagemeldinger fra små og store om at dette var supergodt!
Jeg elsker at I tar børnene alvorligt, har et godt samspil, er positive, lydhøre og ikke mindst matcher dette med god musik." AnJazz Festivalen, Norge

Kontakt Sille og Palles børnekoncert

Kontakt Sille og Palles børnekoncert via formularen her, så vil Sille og Palles børnekoncert vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.