Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Simon Andersen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

fra 5 min til 4 timer

Profil

Hej derude. Jeg er en 32 årig guitarist med stor passion for musikken. Af kunstnere i mit repertoire kan nævnes mange kendte såsom: The Beatles, Kim Larsen, Rasmus Seebach, D-A-D, CCR, Bob Dylan, Dire Straits og mange flere, samt nogle få egne numre. Jeg spiller gerne ved mange forskellige lejligheder ect. Konfirmationer/fester/fødselsdage/bar/værthus/receptioner m.m, og jeg vil til enhver tid gøre mit bedste for at give en god musikalsk oplevelse.

Læs mere...

Mere om Simon Andersen

Hej derude, Jeg er en 31 årig guitarist med stor passion for musikken. Jeg synger og spiller både gamle og nyere sange, danske som udenlandske indenfor pop, rock, country og folk. Jeg sætter en stor ære i at fortolke musikken og gøre den levende og autentisk udelukkende med guitaren og sangen. Af kunstnere i mit repertoire kan nævnes blandt andet nævnes: The Beatles, Kim Larsen, D-A-D, Rasmus Seebach, CCR, Bob Dylan, Dire Straits og mange flere, samt nogle få egne numre. Udover mit repertoire af cover sange, så har jeg også et udvalg af egne sange som jeg glædeligt spiller såfremt det har interesse. Jeg spiller gerne ved mange forskellige lejligheder ect. Konfirmationer/fester/fødselsdage/bar/værthus/receptioner m.m, og jeg vil til en hver tid gøre mit bedste for at give en god musikalsk oplevelse. Når jeg kommer og spiller så medbringer jeg altid mit guitar/sang forstærker anlæg som ikke fylder mere end at det kan stå i hjørnet af en stue.
Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte mig, og i så fald vil jeg bestræbe mig på at vende tilbage med et tilbud samme dag.

Kontakt Simon Andersen

Kontakt Simon Andersen via formularen her, så vil Simon Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.