Simon Nordmark

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Simon Nordmark

Prisniveau

Kr. 2.750 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min +

Profil

Simon bliver ofte rost for sin sangskrivning, der er inspireret af fortidens og nutidens største musikere som Prince, Kashmir og The 1975. Hans musik implementerer en bred vifte af genrer, hvilket er med til at gøre koncertoplevelsen helt unik.

Sangskriveren Simon Nordmark har siden 2018 været forsanger og guitarist i bandet Northfield, der har udgivet tre plader og spillet et hav af koncerter. I sin opvækst sad Simon i timevis hjemme på teenageværelset med sin akustiske guitar, en billig mikrofon og en demoversion af Pro Tools. Med en drøm om at skabe og udgive musik, blev dette den spæde start på Northfield. Nu er trangen til at genfinde den første DNA-streng af sangskrivningen på teenageværelset blevet for stor. Det er derfor blevet et ønske for sangeren at tage rundt i landet med sin soloproduktion.

En koncert med sangskriveren bliver et stemningsfuldt og sårbart rum, hvor lysten til at udfordre musikkens melankoli flytter oplevelsen ind i et format, der er med til at give de musikalske fortællinger et helt nyt liv.

Simon glæder sig til at byde jer alle velkommen til det sted, han har døbt: A Place Beyond the Pines.

Kontakt Simon Nordmark

Kontakt Simon Nordmark via formularen her, så vil Simon Nordmark vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.