Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Let's Dance

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 8 timer

Profil

Medlevende Musiker med bredt repertoire af musik fra tiden der gik, og frem til de nyeste hits.

Læs mere...

Mere om Let's Dance

Søger du musik til firmafest, fødselsdag, bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, reception, forenings arrangement - ja kort sagt “alt hvad der minder om en fest” – og hvad enten der er 20 eller 400 gæster, er du havnet det helt rigtige sted.

Let’s Dance giver dig et alsidigt repertoire med “Musik fra tiden der gik - frem til de nyeste hits”. Hermed er der skabt grundlag for en vellykket fest, hvor der kan nynnes med under middagen, danses hele natten, eller synges med imens der hænges ud i baren.

Mit varemærke er: Din fest sættes i centrum med fokus på Dig og Dine gæster. Derfor bliver repertoire og lydstyrken tilpasses efterhånden som festen skrider frem.

Jeg spiller på både keyboard, akustisk guitar og elektrisk guitar, hvilket giver en varieret musikoplevelse der swinger.

Under middagen spiller jeg afdæmpet musik med en blanding af gamle klassikere og nyt pop. Hvis der er stemning for det, giver jeg gerne et par små anekdoter, eller en "sejltur op og ned af åååå'en". Jeg hjælper naturligvis med at komme sikkert igennem eventuelle lejlighedssange.

Til dansen bliver tempoet og lyden skruet op, og den musikalske pose åbnes med musik fra 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og de nyeste hits, selvfølgelig med en blanding af både danske og udenlandske kunstnere.

Skal festen have et tema som f.eks. "retro", 80’er, 90’er fest eller Country Western, hjælper jeg gerne med til at skræddersy dette.

Kontakt mig gerne for flere detaljer omkring repertoire, mere demo materiale, eller andre spørgsmål/forventninger.

Vi ses,
Flemming Stryhn Jørgensen

Videoklip

Kontakt Let's Dance

Kontakt Let's Dance via formularen her, så vil Let's Dance vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.