Dynamitskipperens Sønner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Dynamitskipperens Sønner

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

aftales nærmere

Profil

Repertoiret er de klassiske skipperviser spillet på en autentisk måde. Oplev hits som “Fra Halifax til Spanien”, “Alle sømænd er glade for piger”, “Solskin ombord” og mange mange mange flere…

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Dynamitskipperens Sønner

Dynamitskipperens sønner er flasket op med skipperviser, som blev serveret med modermælken sammen med skipper-pilsnerne. De mestrer kulturen omkring musikken og får publikum “rundt på gulvet” i bogstaveligste forstand.
Dynamitskipperen er den pensionerede kaptajn Peter Haaber, der er far til Anders Haaber fra orkesteret. Han har besejlet verdenshavene med sin sprængfarlige last og sørget for, at sønnerne fik den nødvendige opdragelse med de gamle traditionsrige skipperviser.

De er alle professionelle musikere, som mestrer de gode skipper instrumenter som harmonika, guitar, mandolin, banjo, rumsterstang og ikke mindst klarinetten og som har kærligheden dybt ankret i denne særlige gren af folkemusikken.

Kontakt Dynamitskipperens Sønner

Kontakt Dynamitskipperens Sønner via formularen her, så vil Dynamitskipperens Sønner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.