Søren Bech

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Søren Bech

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.300

Hjemby

Områder

Varighed

3-7 timer

Profil

Bundsolid og meget alsidig musikhåndværker ved klaveret!

Med Søren Bech ved tangenterne, er der ikke noget, ”der spiller af sig selv” – musikken bliver leveret på flygel, klaver eller digital-piano af en ægte, levende pianist. Lydniveauet tilpasses naturligvis begivenheden såvel som til rummets akustik – underholdningsmusikken på klaver bliver leveret i en behagelig lydstyrke uden at virke forstyrrende for den hyggesnakken ved bordene.

Søren Bech er som udgangspunkt ikke den, der ”sætter gang i festen”, med skålesange og lignende – derimod leveres en hyggelig, vellydende og stemningsfuld musikalsk ramme, der helt naturligt bidrager til, at festen bliver vellykket.

Søren Bech akkompagnerer gerne til eventuelle lejlighedssange, og hvis titlerne på disse er meddelt i forvejen (eller hvis noder udleveres på stedet), er der jo garanti for succes – og sangene spilles vel og mærke i deres optimale toneleje, så alle har mulighed for at synge med.

Søren Bech har et stort repertoire og forsøger at spille lidt af alt: danske sange og viser, dansk og international popmusik fra dengang til nu (fra Beatles og Stevie Wonder til Halberg/Larsen og Rasmus Seebach), easy listening, film/musical-temaer, stemningsfulde jazz-klassikere etc. – og Søren Bech vil altid gerne, efter bedste evne, forsøge at efterkomme konkrete opfordringer.

HYGGEPIANIST
Levende musik til dit arrangement
Medbringer eget klaver
Inkl. anlæg op til ca. 150 pers.
Inkl. passende belysning til lejligheden
(Er der flygel på lokation kan det benyttes)

FESTMUSIKER
Lydhør musiker under festen
Spiller klaver og synger til
Spiller til middag & efterfølgende let dans
(Måtte der være gæster, der kommer med sange, så spiller jeg melodi og hjælper med at synge for)

HONORAR
3 timer honorar kr. 3.500
Inkl. transport i Jylland & på Fyn
Ekstra timer kan tilkøbes efter aftale: Kr. 700,- pr. ekstra time

OM SØREN BECH
Søren Bech kommer oprindeligt fra Skive, og har taget en kandidatuddannelse ved Aarhus Universitet (2003) med hovedfag i musik.

Udover sit arbejde som musiklærer i gymnasiet/højskole/efterskole, har Søren Bech nu mere end 25 års erfaring som hyggepianist.

Søren Bech har allerede gennem mange år spillet for private arrangører, hoteller, restauranter mv. altid med stor succes og tilfredse arrangører.

UFORPLIGTENDE TILBUD
Udfyld gerne kontaktformularen på siden, og du vil få svar hurtigt retur om ledighed og præciseret tilbud.

Musikafspiller

  1. 00:00 To lys på et bord / Idas sommervise /...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTZYIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--1eb7cd08fbbc2a21f9b280fca8ac410c99ad98b8/S%C3%B8ren%20Bech_Pianodemo.mp3?5722641

Videoklip


Kontakt Søren Bech

Kontakt Søren Bech via formularen her, så vil Søren Bech vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.