Sofie Skriver

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 +

Profil

Stand up komiker og improskuespiller
Aktuel i satirepodcasten R8dio og DR2 serien GURU
"Æsel" på Comedy Zoo.
Semifinalist ved DM i Impro Comedy i forbindelse med HCA Comedy Festival 2018+2019
Sofie Skriver er en rutineret og alsidig komiker med en bred palette af erfaring indenfor både stand up og impro comedy.

Læs mere...

Mere om Sofie Skriver

I 2018 klækkede hun ud af Comedy Zoos comedyskole og har lige siden vekslet imellem at underholde med Stand Up, Impro Comedy og Improviseret Stand Up Comedy. Sofie deler ud af sine tanker om livet som singlemor, dating og dyreliv. Med sine evner inden for impro komik er Sofie en indlevende komiker der forstår at inkludere publikum i sine shows og give dem underholdning der får dem til at føle at de får en unik oplevelse hver gang.
Hun er den ene halvdel af Comedy Duoen KRØL som både optræder live og udvikler satire og sketches til deres sociale medie-kanaler.
Til efteråret kan du se hende på HamletScenen i en ny fortolkning hvor tragedien om Hamlet fortælles med stand up og impro comedy i "Horatios Stand up Show".
Sofie Skriver laver både klassisk stand up og Impro Comedy show. Er dit event interesseret, kan I også prøve kræfter med en mini teambuildingworkshop i impro comedy (teatersport) eller stand up.

Kontakt Sofie Skriver

Kontakt Sofie Skriver via formularen her, så vil Sofie Skriver vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.