Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Politimanden

Prisniveau

Kr. 2.100 - 5.600

Hjemby

Områder

Varighed

20-25 minutter

Profil

Den ORIGINALE falske politimand. Optræder i en ægte uniform.

Normalt er det ikke sjovt at få festen afbrudt af Politiet, men det er det altså i dette tilfælde. Årelang erfaring med at optræde til alle typer af fester.

Jeg er også kendt som radio-figuren Alf Jørgensen fra Fyn.

Mangler du underholdning til fødselsdagen, brylluppet, firmafesten, konfirmationen eller andet, så kontakt Politimanden.

Et forrygende alternativ til en sang eller en tale.

Læs mere...

Mere om Politimanden

Uniformen får folk til at spærre øjnene op, når jeg gør min entre. Enkelte ser lidt forskrækkede ud, men hurtigt afløses de alvorlige miner af latter og smil.

Jeg kan skræddersy min optræden, så det præcis passer til lejligheden. Jeg inddrager oplysninger om hovedpersonerne i min optræden. Alle emner kan bruges, men er der noget, der relaterer til politiet, er det oplagt at få med. F.eks. fartbøder, småuheld i trafikken og lignende.

Desuden har jeg selvfølgelig også egne emner, som jeg bruger. Det er tidsaktuelle emner, pudsige betragtninger og politirelateret stof. Min optræden bliver aldrig plat eller vulgær. Publikum bliver også inddraget lidt – blandt andet i form af et alternativt sprittjek.

Jeg dukker også gerne op i civil – almindeligt pænt tøj – og holder talen for dig. Også her skal jeg blot have tilsendt oplysninger om den person, der skal holdes tale til.

Endelig kan det også nævnes, at jeg er manden bag "Alf Jørgensen fra Fyn" - kendt fra Radio VLR.

FAQ: Stil nogle spørgsmål om min optræden. Så bringer jeg dem - og svarene - på siden her. : o )

Anmeldelser ( | af Politimanden: 4,7 ud af 5 baseret på 97 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk...

Vi havde besøg af Politimanden i lørdags, til vores firmafest. Og det var en stor succes. Han havde modtaget nogle stikord/situationer omkring nogle personer i vores selskab, og han brugte de informationer mega godt, kædet sammen med jokes der passede ind. Generelt var han bare utrolig sjovt og underholdende. :-D
Stor anbefaling herfra.

Anmeldt af Kenneth d. 27. september 2021
5
1
5

Fantastisk

Vi bestilte Politimanden, som en gave til vores gæster ved vores Kobberbryllup. Han var super skarp, sjov og underholdende. Inden festen havde vi fremsendt nogle sjove historier om nogle af vores gæster. Han flettede alle disse ind i optræden, og leverede et fantastisk show. Vi var yderst tilfredse, og giver Politimanden vores bedste anbefalinger.

Anmeldt af Helena Rasmussen d. 5. september 2021

Kontakt Politimanden

Kontakt Politimanden via formularen her, så vil Politimanden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.