Politimanden

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Politimanden

Prisniveau

Kr. 2.200 - 4.900

Hjemby

Områder

Varighed

20-25 minutter

Profil

Den ORIGINALE falske politimand. Optræder i en ægte uniform.

Normalt er det ikke sjovt at få festen afbrudt af Politiet, men det er det altså i dette tilfælde. Årelang erfaring med at optræde til alle typer af fester.

Jeg er også kendt som radio-figuren Alf Jørgensen fra Fyn.

Mangler du underholdning til fødselsdagen, brylluppet, firmafesten, konfirmationen eller andet, så kontakt Politimanden.

Et forrygende alternativ til en sang eller en tale.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Politimanden

Uniformen får folk til at spærre øjnene op, når jeg gør min entre. Enkelte ser lidt forskrækkede ud, men hurtigt afløses de alvorlige miner af latter og smil.

Jeg kan skræddersy min optræden, så det præcis passer til lejligheden. Jeg inddrager oplysninger om hovedpersonerne i min optræden. Alle emner kan bruges, men er der noget, der relaterer til politiet, er det oplagt at få med. F.eks. fartbøder, småuheld i trafikken og lignende.

Desuden har jeg selvfølgelig også egne emner, som jeg bruger. Det er tidsaktuelle emner, pudsige betragtninger og politirelateret stof. Min optræden bliver aldrig plat eller vulgær. Publikum bliver også inddraget lidt – blandt andet i form af et alternativt sprittjek.

Jeg dukker også gerne op i civil – almindeligt pænt tøj – og holder talen for dig. Også her skal jeg blot have tilsendt oplysninger om den person, der skal holdes tale til.

Endelig kan det også nævnes, at jeg er manden bag "Alf Jørgensen fra Fyn" - kendt fra Radio VLR.

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Det kan være, at du har specielle ønsker eller bare vil høre mere om min optræden. 👮

Videoklip

Anmeldelser ( | af Politimanden: 4,7 ud af 5 baseret på 119 anmeldelser )

5
1
5

SJOVT

Han var god til at fortælle ud fra de stikord, han havde fået.
Det var sjovt og underholdende.

Anmeldt af Michael Østerhaab d. 30. maj 2023
5
1
5

Super god optræden

Han er virkelig forberedt og kan sine ting. Han var en kæmpe succes til vores fest.

Anmeldt af Dorthe Rasmussen d. 21. maj 2023

Kontakt Politimanden

Kontakt Politimanden via formularen her, så vil Politimanden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.