Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Solid Sound

Prisniveau

Kr. 5.000 - 18.000

Hjemby

Varighed

2-4 timer

Profil

En festlig begivenhed kan ikke gøres om, derfor skal alt klappe på dagen. Ønsker du et træfsikkert band til at underholde dine gæster, er Solid Sound et godt valg. Vi spiller gode hits for alle aldre, fra Beatles til Big Fat Snake, fra Gasolin til Rasmus Seebach. Vi er ganske erfarne med bryllupper, fødselsdage, festivaller, byfester, torveunderholdning mv. Vi spiller alene med fuld 4-mands-besætning (ej dinnermusik).

Læs mere...

Mere om Solid Sound

Solid Sound spiller de største pop- og rock-hits fra 1960’erne og frem til idag; Beatles, Credence Clearwater, Gasolin, Shubidua, Volbeat og Seebach for blot at nævne nogle få kunstnere. Det vil med andre ord sige, at der er noget for enhver smag og enhver alder. Og til enhver anledning.

Holder man en fest eller et andet arrangement, har man kun et skud i bøssen. Derfor skal alt klappe, herunder musikken. Og med Solid Sound rammer man altid plet.

Udover det brede musikudvalg, er Solid Sound et meget erfarent band, som samtidig leverer veloplagt og med et smil.

Jan, forsanger samt keyboard, Henrik på guitar samt og Dennis på bas var sammen om at starte bandet tilbage i 2011. Knudsen på trommer har været med siden 2018. Og alle var i forvejen rutinerede musikere. Vores navn var fra starten Solid Rock, men skiftede ved indgangen til 2019 til Solid Sound. Dette navn dækker bedre over den musik vi spiller.

Og vi kan i den grad sætte gang i publikum når der skal spilles op til dans eller “blot” skabes en god stemning.

Skal der også være musik under maden, kan vi ofte finde en løsning på dette.

Det var lidt om os. Men hvad siger noget tekst egentlig? Alt for lidt! Vi skal simpelthen opleves live!

Vi ser frem til at underholde dig og dine gæster!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Solid Sound: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Skøn musik

Tak til Solid Sound som var med til at løfte min 40 års fest med deres fede musik. Mange af vores gæster roste jer også :) tusind tak til jer. Jeg kan give jer mine bedste anbefalinger👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Anmeldt af Tina Wolff Sørensen d. 26. august 2019
5
1
5

Kan varmt anbefales

Solid Rock spillede til min 30 års fødselsdag, og stemningen blev løftet helt til tops., jeg er så tilfreds med hele deres optræden, der bare sad lige i skabet., jeg kan varmt anbefale dem, de er top professionelle, alting kørte bare helt perfekt og der var fuld skrue og kanon god lyd hele aftenen igennem. De spillede alle klassikerne og dansegulvet var rødglødende,. Tusind tak, fordi i var med til at skabe en perfekt aften, alle mine gæster har rost jer til skyerne.
Hilsen Jeanette

Anmeldt af Jeanette Jensen d. 11. januar 2016

Kontakt Solid Sound

Kontakt Solid Sound via formularen her, så vil Solid Sound vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.