Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Sofia og Ida

Prisniveau

Kr. 0 - 5.000

Hjemby

Varighed

Aftales med booker

Profil

Leder du efter nogen der blandt andet kan få tårerne til at trille, er du/I kommet til det helt rette sted! To søstre fra Fyn (17 og 19 år), der synger alt hvad hjertet kan begære! Vi har mange års erfaring med blandt andet solo-sangundervisning, diverse musicals, og selvfølgelig underholdning til konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, osv. Derudover kan nogen måske huske os som Sonne Sisters, da vi var også med i Danmark har Talent i 2016.

Læs mere...

Mere om Sofia og Ida

Vi er Sofia og Ida, der har sunget sammen lige siden vi har helt små - og gør det heldigvis stadig! Da det er noget vi har gjort i så mange år sammen, kender vi hinanden ud og ind ift. hvordan vi kan få det bedste frem i hinanden, og ikke mindst hvordan vi kan få det til at gå op i en højere enhed, så jeres festlighed kan blive noget helt særligt. En måde vi blandt andet forsøger at gøre vores optrædener til noget helt særligt er, at vi bruger harmonier/andenstemmer som et helt specielt redskab til at skabe en smuk dynamik i de enkelte sange. Vi bestræber os altså altid på at sætte vores særpræg på sangene, men i en sådan grad at den selvfølgelig stadig lyder original. Derudover tillægger vi det utrolig stor betydning, at en sang ikke blot er en sang; enhver sang har sit budskab og sit udtryk, hvilket vi begge er ganske erfarne i at formidle til et publikum - vi har nemlig begge to stået utallige gange på scenen i musicals vi har medvirket i, hvor vi har lært at synge en sang så den når helt ud over scenekanten, uanset om det er en rørende eller en uptempo sang. Lyder det som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig/jer - og forhåbentlig også synge til lige netop din festlighed.
OBS. ønsker I at høre et lydklip er du/I mere end velkomne til at kontakte os, så sender vi gerne et:)

Kontakt Sofia og Ida

Kontakt Sofia og Ida via formularen her, så vil Sofia og Ida vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.