Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

The SoulDios of Love

Prisniveau

Kr. 12.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

Vi kan levere tre timer med musik. Aftales individuelt

Profil

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The SoulDios of Love spiller hits fra alle de store på Motown og enkelte soulede fortolkninger af nyere numre med stor entusiasme og glæde.

Så vil du danse til benene kramper, sveden perler på panden og kærligheden sidder i dit bryst længe efter en festlig aften, så er kærlighedssoldaterne klar til at levere!

Læs mere...

Mere om The SoulDios of Love

The SoulDios of Love spiller gerne til både dit bryllup, reception eller fødselsdag og kan også uden problemer spille store festivaler op.

The SoulDios of Love har sine rødder på Sydfyn og er i front Peter Hartvig på vokal og tangenter, Mads Wellejus på sprød guitar, Palle Grøndahl på trommerne, Ole Dorf på den vilde bas, Mette Thorsen Jacobsen og Maja Kvist på vokal og kor samt 2 blæsere.

Videoklip

Anmeldelser ( | af The SoulDios of Love: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Intet mindre end perfekt

Godt, velspillende og underholdende band. Der var gang i festen fra første sekund.

Anmeldt af Susanne Nielsen d. 18. marts 2018
5
1
5

Soul på den absolut mest sjælfulde måde

En fest er en god fest, når bandet favner alle med deres repertoire og ikke mindst deres evner. Det gør SoulDios of Love. Havde fornøjelsen af at opleve en indtil da fremragende fest blive løftet til nye højder, da bandet gik på. Alle gæster har dagen derpå især nævnt musikken, som noget ganske særligt ved en rigtig god fest. Her går du ikke galt i byen, hvis du har danseglade venner!

Anmeldt af Lars Fink d. 11. juni 2017

Kontakt The SoulDios of Love

Kontakt The SoulDios of Love via formularen her, så vil The SoulDios of Love vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.