Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

The SoulDios of Love

Prisniveau

Kr. 12.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

Vi kan levere tre timer med musik. Aftales individuelt

Profil

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The SoulDios of Love spiller hits fra alle de store på Motown og enkelte soulede fortolkninger af nyere numre med stor entusiasme og glæde.

Så vil du danse til benene kramper, sveden perler på panden og kærligheden sidder i dit bryst længe efter en festlig aften, så er kærlighedssoldaterne klar til at levere!

Læs mere...

Mere om The SoulDios of Love

The SoulDios of Love spiller gerne til både dit bryllup, reception eller fødselsdag og kan også uden problemer spille store festivaler op.

The SoulDios of Love har sine rødder på Sydfyn og er i front Peter Hartvig på vokal og tangenter, Mads Wellejus på sprød guitar, Palle Grøndahl på trommerne, Ole Dorf på den vilde bas, Mette Thorsen Jacobsen og Maja Kvist på vokal og kor samt 2 blæsere.

Videoklip

Anmeldelser ( | af The SoulDios of Love: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk

The SoulDios of Love spillede til vort bryllup og leverede fantastisk musik. Peter fra bandet spillede dinnermusik under middagen hvilket gav lige præcis den stemning som vi havde håbet på.

Efter middagen kom resten af bandet på og spillede op med klassisk soul/Motown og enkelte nyere numre. Gæsterne var vilde med musikken og dansegulvet blev flittigt benyttet. The SoulDios of Love var helt klart en stor del af at vores bryllup blev lige som vi havde drømt om!

Kontakten med Palle op til brylluppet var ligeledes super god.

5/5 velfortjente stjerner!

Anmeldt af Chiel Robben d. 10. oktober 2019
5
1
5

Intet mindre end perfekt

Godt, velspillende og underholdende band. Der var gang i festen fra første sekund.

Anmeldt af Susanne Nielsen d. 18. marts 2018

Kontakt The SoulDios of Love

Kontakt The SoulDios of Love via formularen her, så vil The SoulDios of Love vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Medley
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBckFDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a2af479c9db566bb17d5ebc08f013361ef0958dd/The_SoulDios_of_Love.mp3