Soulmates Julejazz

Soulmates Julejazz

Prisniveau

Kr. 6.000 - 36.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-90 minutter

Profil

Jingle Bells og julestemning for alle pengene med Sam og udvalgte Soulmates! Glæd jer til højt humør, de bedste danske og amerikanske jule sange i velspillede jazzudgaver. Perfekt til julefrokosten og receptioner mm.

Her kan du booke sangerinde Sam fra Sam and Soulmates til at spille op til eller under julefrokoster, receptioner, fødselsdage, firmafester, begravelser mm. Gruppen består som minimum af vokal og guitar, men kan udvides ift. jeres ønsker og muligheder ift. plads, økonomi osv. Fuld besætning består af vokal, guitar, saxofon, klaver, kontrabas og trommer.
Repertoire afhænger helt af begivenheden, men hér på profilen handler det altså om 'Den Søde Juletid!' Skriv til os, så finder vi ud af hvad der passer lige til jeres begivenhed!

Om bandet:
Sam and the Soulmates er et Aarhusbaseret band skabt af den iransk-danske kunstner Samara Bahrami, og gruppen har eksisteret i godt 10 år. Bandet er formet af en dyb ballast i jazzen, men befinder sig genremæssigt, i bandets originale musik, over i en mix indenfor pop, funk og world - udover deres trademark i fransk og latinjazz. Musikken er en blanding af kompositioner primært skrevet af Samara og så et brogede netværk af udvalgte værker fra alle verdens hjørner. På bandets debutplade (2024) får man et indblik i deres rene sound, hvor de sublime musikere hver især og samlet kommer helt ind under huden på lytteren.

Besætning:
Samara Bahrami (voc)
Morten Haugshøj (g)
Theo Hjorth (p)
Bjarne Slipsager (sax)
Mathias Gregersen (b)
Kristoffer Lysgaard (drm)

Kontakt Soulmates Julejazz

Kontakt Soulmates Julejazz via formularen her, så vil Soulmates Julejazz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.