Soul Survivors - Make it Funky

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Soul Survivors - Make it Funky

Prisniveau

Kr. 12.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 minutter

Profil

Velspillet festmusik og masser af kendte dansevenlige numre! Udvalget af Soul Survivors' "Make it Funky"-udgave byder på dansemusik fra øverste skuffe - inkl. gamle sopul/funk slagere, du ikke kan sidde stille til! Vi giover dig et fremragende fundament for masser af godt humør til din private fest eller firmafest.
LYT TIL NY DEMO, se nedenfor.

Soul Survivors "Make it Funky" krydrer orkesterets klassiske soul og disco repertoire med lidt ekstra funky stuff. Her kommer vores fremragende blæsere virkelig til deres ret, og det bliver endnu mere umuligt at holde sig i ro til din dansefest! Så hvis du sætter pris på virkelig lækker musik, med et ekstra funket twist, så får du en god oplevelse med Spul Survivors - "Make it Funky".

Vi er et partyband med syv yderst velspillende og sammenspillede musikere, der har samlet et lækkert, omfattende og slagkraftigt repertoire sammen med masser af klassiske soul og funk hits med lidt nyere soulnumre, og vi glæder os til at dele musikken med alle, der elsker glad musik og varme dansetoner.
Vi er meget dedikerede og rutinerede musikere og spiller bl.a. numre fra Stevie Wonder, Michael Jackson, Bruno Mars, Prince, Chaka Khan, Aretha Franklin, Tower Of Power, The Commodores, James Brown, Kool & The Gang og mere fra samme skuffe. Vi lægger et solidt fundament for masser af dans og godt humør til din private fest eller firmafest eller på dit spillested.
Vi har masser af spillejobs på bagen og gode tilbagemeldinger og referencer.

Lyt til vores demo og læs vores mere rendyrkede partyband-profil under "Allround partybands", for at høre vores demo.

Prisniveauet er vejledende og kan i særlige tilfælde afvige afhængig af transport- og opstillingstid samt arrangementets karakter og tidspunkt.

Kontakt Soul Survivors - Make it Funky

Kontakt Soul Survivors - Make it Funky via formularen her, så vil Soul Survivors - Make it Funky vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.