SOUNDBIKE

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

SOUNDBIKE

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Profil

At leje lyd til en fest kan hurtigt blive en udfordring. Masser af slæberi, alle de tunge løft og kabler alle vegne bliver hurtigt for meget for selv den bedste. Det har vi i SOUNDBIKE løst. Vores lydsystemer er på hjul og alt ligefra lyd til strømbank er integreret. Det vil sige at musikken er klar fra det sekund lydcyklen ankommer

Ikke alle steder har strøm tilgængeligt, specielt de mest spektakulære af slagsen. Bryllupsceremoni i Kongens Have eller parade gennem byens gader? - Intet problem! Batteribanken sørger for at der er strøm nok til både lyd og andet udstyr. Lydcyklen er udstyret med både 5V USB og 220V strømudtag, så dagene med en larmende generator i baggrunden er ovre.

Lydcyklerne har bord med plads til komplet Pioneer DJ setup.
Højttalerne kan vinkles alt efter behov for maksimal spredning af lyden og det er muligt at tilslutte enhver form for lydkilde - Fra en smartphone til et helt orkester!
En enkelt lydcykel kan spille op for 7-800 mennesker grundet højttalernes placering på stativer og den store subwoofer.
Selvom cykler normalt findes udendørs så egner lydcyklerne sig lige så meget indendørs. Du skal hverken tænke på opsætning, nedtagning, strøm eller et hav af kabler man kan falde over.
Det bliver ikke mere simpelt.

Vi har hjemme i København, men kan komme hele landet rundt.
Send os en besked, så vender vi retur med et uforpligtende tilbud skræddersyet til netop din fest :-)

Kontakt SOUNDBIKE

Kontakt SOUNDBIKE via formularen her, så vil SOUNDBIKE vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.