Anders Stjernholm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Anders Stjernholm

Prisniveau

Kr. 7.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter

Profil

Du har muligvis set ham i Bingo Banko – men glem det. Du har muligvis set ham i Comedy Fight Clubs tredje sæson. Glem det meste af det. Du har muligvis set ham i nøgenløbet på Roskilde Festival. Glem alt om det – hvis du kan...

Anders Stjernholms stand-up er holdningsfyldt, ærlig og charmerende. Og så kommer han også syd for bæltestedet en del...

Anders Stjernholms stand-up stil er oftest historiefortællende. Med et tempo, der svinger mellem den pauserende saltstøtte til den skrigende skarnsunge, vrider han holdninger, aha- og haha-oplevelser ud af historier om barndommen, ungdommen, alderdommen og byrets-dommen.

Anders er faktisk uddannet journalist, men det kan være svært at se på hans show, hvor de intellektuelle pointer ganske ofte – og også temmelig hurtigt – bliver skiftet ud med en ganske tyk skive humor under bæltestedet. Indholdet bliver selvfølgelig tilpasset jeres arrangement.

Kontakt Anders Stjernholm

Kontakt Anders Stjernholm via formularen her, så vil Anders Stjernholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.