Svarprocent

80%

Svartid

Inden for 2 dage

StompShop

Prisniveau

Kr. 5.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 min.

Profil

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til personaledagen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. I bliver alle udfordret og får mulighed for at slippe hæmningerne, når den indre rytmeboks slippes fri.

Læs mere...

Mere om StompShop

Vi skal klappe, trampe, råbe og få rytmerne helt ind i kroppen, før vi kaster os over alternative instrumenter – akkurat som i de kendte Stomp-shows.
Du glemmer tid og sted og bliver helt høj, når vi giver den gas. Altsammen foregår i en rar atmosfære, hvor der er plads og tid til at fejle og komme med på beatet igen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af StompShop: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig underholdende !

Det var mega sjovt og Peter havde en så fed energi at det var svært ikke at blive revet med. Topkarakter, vi vil helt sikkert anbefale det og kunne sagtens tænkes vi ville gøre brug af det igen.

Anmeldt af Nanna Bannergård d. 2. juni 2019
5
1
5

Sjovt og anderledes

Vi har prøvet tryllekunst med succes. Det skulle opvejes af anden type underholdning. Stompshop levede fuldt ud op til vores forventning om en god underholdning.

Anmeldt af Karina Madsen d. 19. maj 2019

Kontakt StompShop

Kontakt StompShop via formularen her, så vil StompShop vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.