StompShop

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

StompShop

Prisniveau

Kr. 5.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

60 min.

Profil

StompShop er spændende og anderledes rytmisk undervisning med humør og heftige rytmer. Et fantastisk afbræk til personaledagen, fødselsdagen eller andre sammenkomster. I bliver alle udfordret og får mulighed for at slippe hæmningerne, når den indre rytmeboks slippes fri.

Vi skal klappe, trampe, råbe og få rytmerne helt ind i kroppen, før vi kaster os over alternative instrumenter – akkurat som i de kendte Stomp-shows.
Du glemmer tid og sted og bliver helt høj, når vi giver den gas. Altsammen foregår i en rar atmosfære, hvor der er plads og tid til at fejle og komme med på beatet igen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af StompShop: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Kan varmt anbefales

God, sjov og medrivende underholdning for alle aldre. Får folk op af stolene og til et godt grin. Sjovt at se hvordan alle aldre synes det er sjovt at slå på tromme og forsøge at få musik ud af en spand. Kan anbefales til alt fra en børnefødselsdag til som her, en 50 års eller hvad som helst hvor man vil have bevægelse og sjov ind i festen.

Anmeldt af Anja Buhl Kørvel d. 19. juni 2022
5
1
5

Fantastisk underholdning til et seminar

Peter kom til vores seminar. Han fik gang i os alle med sit sprudende humør og energi. Alle havde en sjov time med masser af grin og smil.
Vi kan varmt anbefale Stompshop som underholdning efter en lang temadag - godt afbræk fra en faglig dag. Det er underholdning hvor alle kan være med.

Anmeldt af Ann-Karina Nørskov d. 27. maj 2022

Kontakt StompShop

Kontakt StompShop via formularen her, så vil StompShop vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.