Per Hammerich

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Per Hammerich

Prisniveau

Kr. 3.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time uden pause og 2 timer med pause.

Profil

"Morskab med morale."
Med hatten på sned, og et glimt i øjet, tryller Per den ene fantastiske historie ud af den Magiske Fotrtæller Ring.

"I selskab med H.C.Andersen og Co."
Er en levende forestilling om H.C.Andersens liv fra vugge til grav fortalt i anekdoter - krydret med kendte og ukendte eventyr ind imellem.

"Hatten af for Livet"
Er en forestilling hvor livet - kærligheden og døden tages under kærlig og humoristisk behandling.

Per`s evne er at føre tilhørerne på fantasiens vinger, fra mytologi til nutid og fremtid, fra himmel til helvede – fra latter til gys. Alt sammen tilsat sang og hvide løgne i en farverig underholdende vifte af oplevelse hvor tilhørernes fantasi sættes i gang, så de med stor fornøjelse skaber deres egne billeder igen og igen. Ingen går tomhændet hjem.

-------------------------------------------------------------------
"Morskab med Morale" 1. & 2.

Er en flot vifte af historier fra Per`s egne til kendte og ukendte forfattere, alt sammen krydret med anekdoter af Poul Erik Krogen. Å det ik´engang løwn!

Tilbagemeldinger på "Morskab med Morale"
Cafearrangement 13. september 2018 med historiefortæller Per Hammerich i Breelteparkens café
80 GLADE MENNESKER MØDTES TIL CAFÉ I BREELTEPARKEN DEN 13. SEPTEMBER MED STORYTELLER PER HAMMERICH. EN HERLIG HERRE, DER VAR FANTASTISK UNDERHOLDENDE OG SPRÆNGFYLDT MED MORSKAB OG MORALE. ALT BLEV FORTALT MED ET FESTLIGT GLIMT I ØJNENE.

Morskab med morale
Den 25. september 2017 havde vi efterårets første arrangement, hvor vi traditionen tro startede med at spise et par dejlige stykker smørrebrød + god brieost med tilbehør, samt kaffe og småkager.
Det første arrangement "Morskab med morale" med besøg af historiefortælleren Per Hammerich der med sin magiske fortæller-ring fortalte den ene historie efter den anden, han spændte vidt fra nordjyske Krogen-historier, Brdr. Grimms eventyr og H.C.Andersen.
En god fortæller, men kan så sandelig også synge her havde han bl.a. en konkurrence over gæt og syng sange. En rigtig hyggelig aften.
Med venlig hilsen
Ledøje Smørum Husholdningsforening

Morskab med morale
Per Hammerich underholdt - den 9. maj 2017 - 80 deltagere i Jakobs Kirkens Seniorklub med sine fortællinger.
Det blev ageret, og der blev sunget og de overraskende pointer fremkaldte smil og latter hos deltagerne.
Det blev en festlig eftermiddag. Det er dejligt engang imellem at blive revet ud af hverdagens mere jordnære oplevelser.

Tak til Per Hammerich
Med venlig hilsen
Kirsten Jensen

Kære Per
Vi på Friplejehjemmet Lillebælt har haft den stort fornøjelse at have Per Hammerich til at underholde, han er en rigtig god til historie og ”skuespil” det var en fantastiks oplevelse for alle. Vi glæder os til at høre ham, fortolke H. C. Andersen til næste år. Det kan varmt anbefales at bruge Per Hammerich, som underholder. Han er også rigtig god til at fange opmærksomheden hos de demente beboere.
Mvh

Ældre Sagen i Ølstykke den 30 november 2011.

Herlig aften med Per Hammerich.

I en nærmest fortryllet stemning fortalte Per Hammerich Ældre Sagens medlemmer i Ølstykke historier fra sit lange liv i forskellige tjenester. Et one-man-show med herlige og finurlige beretninger, sendt ud over rampen i en næsten teateragtig spillestil, og vel at mærke uden brug af de ellers så brugte medier som dias, video og film. Nej midlerne lå i de roller han selv spillede og dermed satte vor egen indre power-point på fuld blus, og der blev tavst lyttet når vi blev sendt ud på mange festlige, men også dybsindige fortællinger.
Jo en aften man tager med sig hjem og gemmer i sindet.
Med venlige hilsener fra Niels Herløv

Ældre Sagen i Brørup den 24. februar 2013.

Hej Per!
Selv tak for sidst- det var 2 rigtig gode og underholdende timer - og jeg synes, jeg fik noget med hjem udover det gode humør.
De kan roligt ringe fra Grindsted - det bliver absolut ikke mig der skræmmer dem væk.
Hvis jeg ser du er i området med eller for den sags skyld uden fortællering møder jeg op, jeg synes du er en fantastisk historiefortæller - men også et dejligt varmt menneske.
De bedste hilsner`Flemming Lundeman.

Vestervang Kirke i Helsingør den 5. februar 2014.
Det var en rigtig fin eftermiddag, hvor vi var mange der fik glæde af at lytte til Dine fortællinger, både de kendte og de ukendte.
Vi fik virkelig en dejlig og glædelig oplevelse af at lytte til den måde Du formidler fortællingens kunst på, og kan om et par år
godt tænke os at vende tilbage til et af Dine andre emner.
Mange venlige hilsner fra Vestervang Kirke, Helsingør.
Kirsten Busch
-----------------------------------------------------------
"I selskab med H.C. Andersen & Co."
er en helstøbt forestilling, hvor Per Hammerich tryllebinder tilhørerne, med kendte og ukendte historier af H. C. Andersen og andre.
Alt sammen bundet sammen af og krydret med anekdoter fra H. C. Andersens forunderlige liv – fra vugge til grav.
Holder du ikke af H. C. Andersen, når du kommer, er der store chancer for, at du gør det, når du går hjem.
Glæd dig til en underholdende og ægte kærlighedserklæring.

Tilbagemeldinger på "I selskab med H. C. Andersen & Co."

Udtalelser :
Onsdag den 12. oktober 2017 havde vi besøg af Per Hammerich til en sogne aften i Brønderslev kirkes sognegård.
Vi var ca. 50 tilhørere der var spændt på at høre og se Per Hammerich fortælle om H.C. Andersen og høre hans fortælling om nogle af hans eventyr.
”I selskab med H.C. Andersen & Co.” lød overskriften og det var lige, hvad vi var. I knap 2 timer tryllebandt Per Hammerich os, med eventyr som Kejserens nye klæder - Prinsessen på ærten – Lille Claus og Store Claus – Det er ganske vist og Den lille pige med Svovlstikkerne, krydret fint med historien om H. C. Andersens liv fra vugge til grav. Det er ikke for meget sagt, at han havde os i sin hule hånd, fra han startede til han sluttede, i sandhed en aften med underholdning af højeste karat. Så stor ros og tak til Per Hammerich for en rigtig fin aften.
Med venlig hilsen"I selskab med H. C. Andersen & Co."

Else Hansen
Formand for Brønderslev kirkes aktivitetsudvalg

--------------------------------------------------
H.C. Andersen lever i bedste velgående!
Jeg kom en smule i tvivl, da han åbnede døren og trådte ind på min arbejdsplads. Befandt jeg mig pludselig i Guldalderen og i selskab med Danmarks vel nok største digter? Den måde han udtalte ordene på, posituren på stolen, helt ned til stokken og den karakteristiske tophat. Det lignede grangiveligt H.C. Andersen, selvom jeg på forhånd vidste, at det var historiefortælleren Per Hammerich, der skulle optræde for os medarbejdere på Paperboy – en lokalavis i Roskilde.
Forestillingen han gav en smagsprøve på hedder ”I Selskab med H.C. Andersen & Co”, og det følte jeg mig da også i allerhøjeste grad. Han begyndte med Kejserens nye Klæder, et eventyr jeg naturligvis kender ud og ind fra min barndom. Og først blev jeg da også nostalgisk, men halvvejs inde i eventyret glemte jeg faktisk, hvor godt jeg er bekendt med handlingen. For Per Hammerich gav en meget medrivende optræden, hvor han med stor ekvilibrisme levede sig ind i alle roller. Fra det ene øjeblik til at være den fornemme, men knap så kløgtige kejser til at skifte sindsstemning, intonation og kropsholdning og blive den lille dreng i folkemængden, der med den berømte replik ”Han har jo ikke noget tøj på”, får hele byen til at sige det, der ellers har været usagt gennem hele eventyret.
Per optrådte med så stor indlevelse og dedikation, at vi fortsat taler om hans optræden som H.C. Andersen på redaktionen. Derfor synes jeg, at man skal gøre sig selv den tjeneste at opleve Per Hammerich. Det er både hyggelig, medrivende og ikke mindst uhyre morsom underholdning, som jeg varmt kan anbefale.
- Holger Vincents, Roskilde.
07-07-2016

Tilbagemelding på premieren af ”I selskab med H.C. Andersen & Co.” den 16. januar 2014. i Ældre Sagen i Rødovre.

Kære Per

Tak for den dejlige formiddag vi havde med dig i dag. Vi kunne rigtigt godt lide dine historier om H.C. Andersen og på den måde du fortalte det på. Det er længe siden jeg har hørt, Kejseren uden tøj, store og lille Klavs, og pigen med svovlstikkeren, den har jeg ikke hørt om siden jeg gik i skole, du var pragtfuldt.

Hilsen Birgit Jacobsen fra Ældre Sagen i Rødovre.

---

Tilbagemelding på ” I selskab med H.C. Andersen & Co. ” den 23. januar 2014, i Ældre Sagen i Vejle – Jelling.

Hej Per

Tak for sidst det var en rigtig god eftermiddag.

Det var en stor fornøjelse og en ekstraordinær oplevelse, at være arrangør af den helstøbte forestilling "I selskab med H. C. Andersen og Co." som historiefortæller Per Hammerich holdt for os torsdag eftermiddag. Han tryllebandt tilhørerne med både kendte og ukendte historier af H. C. Andersen. En helt igennem dejlig eftermiddag.

Tage Jensen fra Ældre Sagen i Vejle - Jelling

Han har glædet: OK Klubberne – Ældresagen – Hjerteforeningen – Diabetesforeningen – Høreforeningen – mm. - Børnehaver – SFOer - mm. samt til mange private arrangementer fra fødselsdage til julefrokoster.

Kontakt Per Hammerich

Kontakt Per Hammerich via formularen her, så vil Per Hammerich vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.