Svalerne

Svarprocent

96 %

Svartid

Inden for 1 dag

Svalerne

Prisniveau

Kr. 1.900 - 2.500

Hjemby

Varighed

Vi spiller både ude og inde:-)

Profil

Festlig 3-mands morgenmusik til fx. guld- og sølvbryllup

Svalernes 3-mands messinggruppe (trompet, trækbasun og tuba) har en mangeårig tradition for at levere festlig morgenmusik til kobber-, sølv-, guld-, diamant-, krondiamant- og jernbryllupper.
Udendørs har vi sangark med til alle gæsterne, så de kan vække brudeparret med “I østen stiger solen op”, “Den signede dag”, “Det er så yndigt at følges ad” - og “Om lidt er kaffen klar”.
Når brudeparret inviterer gæsterne indenfor, spiller vi “Congratulations”.
Derefter er det tid til at finde sig til rette ved morgenkaffen, hvorefter vi spiller op til “Brudevalsen”, efterfulgt af skålesange og afslutter med et festligt potpourri af kærlighedssange, der passer til lejligheden.
Det vil glæde os at spille til jeres arrangement!!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Svalerne: 4,9 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser )

5
1
5

Sølvbryllup 15 maj i Hårlev

Hvis jeg kunne ville vi give dem 10. Var fantastiske, alle 60 gæster var overvældet over deres underholdning, både morgenvækning og fælles sang inde ved kaffen. Kan varmt anbefales

Anmeldt af Bente Pedersen d. 16. maj 2024
5
1
5

Svalerne gav vores forældre en uforglemmelig oplevelse

Svalerne forhøjede stemningen endnu mere. I kom lige som første glade velkomstdrink var gledet ned og snakken gik. Det var perfekt. Glade og hyggelige musikere, som modtog vores musikønsker med åbent sind. Vi er meget taknemmelige. Hilsen de tre søstre.

Anmeldt af Karen d. 4. maj 2024

Kontakt Svalerne

Kontakt Svalerne via formularen her, så vil Svalerne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.