Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

SYNG MED PER

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 X 45 min. eller 1 X 60 min. eller arrangement efter aftale. Også gerne til spisning og dans. Indhent da venligst tilbud. ( 2 pers.).

Profil

SYNG MED PER. Her får I Syng med underholdning for det ældre publikum, leveret med Glimt i Øjet og små fortællinger omkring sangene som synges, hvor det hele foregår nede blandt publikum.

Læs mere...

Mere om SYNG MED PER

Per er en erfaren Herre, indenfor musik og sang. I næsten 50 år var han den mandlige halvdel af Duoen "INGE & PER". Fra 1970 til 2014, er der nok ikke en plet i Danmark og Nord Tyskland, de ikke har besøgt. De er også kendte for Deres mange TV Optagelser i både Danmark og Tyskland, samt for utallige C.D. udgivelser. Bl.a. "Vildandens Sang og Når Igen Det er Slut på en Dejlig Dag".

Syng med Per Laulund. 2 x 45 min. eller 1 x 60 min., eller efter aftale. Pris: Jylland og Fyn 2.500kr. Sjælland 3.500kr. alt incl. Aften og Weekend tillæg 5ookr. Ikke brolagte Øer + færge.

Ved indgåelse af aftale, bliver der pr. mail, fremsendt en bekræftelse, hvorefter der senest 3 hverdage fra modtagelsen af denne, skal betales et Depositum på 5ookr, som indsættes på min Nem konto. Restbeløb efter aftale.

Kommunale Plejehjem m.m.., kan betale med EAN Faktura, husk da at opgive EAN nr.

Kontakt SYNG MED PER

Kontakt SYNG MED PER via formularen her, så vil SYNG MED PER vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.