The Nighthogs

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

The Nighthogs

Prisniveau

Kr. 9.000 - 18.000

Hjemby

OmrĂĽder

Varighed

2 x 50 minutter

Profil

Vi laver en rockfest til jeres arrangement! 😎🤘

Har I styr pĂĽ musikken til jeres fest?
Den musik der får festen til at boble på den helt rigtige måde 🔊🍻

Vi skaber en rockfest til jeres firmafest, julefrokost, sommerfest, klubfest, fødselsdag, festival, eller hvilken som helst anden lejlighed, hvor I ønsker at give den gas til en god gang rock. You name it, vi er klar til det hele. Og vi kan vores kram!

Vi spiller rock, og repertoiret spĂŚnder over Deep Purple, Whitesnake, Bad Company, U2, Europe, Bon Jovi, Judas Priest, Megadeth, Lenny Kravitz, Chris Isaak, Georgia Satellites, DAD, Metallica, Scorpions, ZZ TOP, Alice in Chains, og meget andet godt, som alle kan rocke med pĂĽ.

Lad os stü for rocken til jeres nÌste fest, hvor vi ogsü kan sørge for scene og lys - alt afhÌngigt af, hvad der passer jer.

Vi glÌder os til at høre fra jer, og spille for jer!

Videoklip


Anmeldelser ( | af The Nighthogs: 5,0 ud af 5 baseret pĂĽ 1 anmeldelse )

5
1
5

De lavede den fest jeg altid har ønsket mig

Når man nu er til hård rock, så var det her band bare lige i øjet. Selv mine venner der er til popmusik roste dem til skyerne. Fed musik og super underholdning. Mine fødder er så ømme efter at have danset hele aftenen. Alle gæster fra 18 til 80 år var på dansegulvet. Tak Nighthogs, I lavede den fest jeg altid har ønsket mig.❤️

Anmeldt af Kirsten Rasmussen d. 20. august 2023

Kontakt The Nighthogs

Kontakt The Nighthogs via formularen her, sĂĽ vil The Nighthogs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.