Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

The Nighthogs

Prisniveau

Kr. 17.000 - 32.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 70 minutter

Profil

Vi er The Nighthogs, og vores speciale er rock til fx. MC fester, Amerikanerbil-klubfester og -træf, samt andre festlige lejligheder, som elsker en god gang rock. Sommerfester, julefrokoster, klubfester og træf - you name it, vi er klar til det hele. Og vi kan vores kram! 😎🤘

Læs mere...

Mere om The Nighthogs

Har I styr på musikken til jeres fest?
Den musik der får festen til at boble på den helt rigtige måde 🔊🍻

Vi er The Nighthogs, og vores speciale er MC fester, Amerikanerbil-klubfester og -træf, samt andre festlige lejligheder, som elsker en god gang rock. Sommerfester, julefrokoster, klubfester og træf - you name it, vi er klar til det hele. Og vi kan vores kram! 😎🤘

Vi spiller rock, og repertoiret spænder over Deep Purple, Bad Company, U2, Europe, Lenny Kravitz, Chris Isaak, Georgia Satellites, DAD, Metallica, Scorpions, ZZ TOP, Alice in Chains, og meget andet godt, som alle kan rocke med på.

Lad os stå for rocken til jeres næste fest, hvor vi også kan sørge for scene og lys - alt afhængigt af, hvad der passer jer.

Vi glæder os til at høre fra jer, og spille for jer!

Videoklip

Kontakt The Nighthogs

Kontakt The Nighthogs via formularen her, så vil The Nighthogs vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.