The Allstars

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

The Allstars

Prisniveau

Kr. 25.000 - 60.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 minutter eller 3x45 minutter

Profil

The Allstars er et professionelt party- og backingorkester, der sender dig ud i galaksen med bølger af energi og spilleglæde! En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud starter den for fedeste fest på dansegulvet! The Allstars består udelukkende af profesionelle underholdnings- og backingmusikere i DK. Allstars er bla. husorkester på flere danske TV Shows. The Allstars kan fåes i 5-7-9-11 mands versioner - kun fantasien sætter grænserne.

The Allstars er et professionelt party- og backingorkester, der sender dig ud i galaksen med bølger af energi og spilleglæde! En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk overskud starter den for fedeste fest på dansegulvet! The Allstars består udelukkende af profesionelle underholdnings- og backingmusikere i DK.
Allstars er bla. husorkester på DK4s Dansk Pop talent og Tv2-programmet "musik i sommerlandet".

AllStars har bl.a. arbejdet med og for Rasmus Seebach, Temptations (US), Nik&Jay, TV2, Djämes Braun, Hej Matematik, Erann DD, Clemens, Dawn Joseph(UK) Sko & Torp, Peter AG, Outlandish, Nabiha, Allan Olsen, Christopher,Stine Bramsen, Ankerstjerne, Thomas Buttenschön, Michael Carøe, Tøsedrengene, Esben Just o.m.a.

The Allstars kan fåes i 5-7-9-11 mands versioner, så drømmer du om artister, blæsere, kor eller strygere.... så kan det selvfølgelig lade sig gøre.

#TheAllstars

Videoklip


Kontakt The Allstars

Kontakt The Allstars via formularen her, så vil The Allstars vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.