Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

The Late Bloomers

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

The Late Bloomers leverer stemningsfuld musik bygget op om kontrabas, guitar og vokal. Vi finder de gode sange – både dem du kender, og dem du ikke kender – og fortolker dem, så de får nyt liv. Det meste af vores repertoire befinder sig indenfor soul, pop og jazz, og trækker tråde til mange forskellige årtier. Vi kredser for arrangementet af hver enkelt sang, og leverer et lækkert musikalsk indslag til enhver fest, reception eller andre lejligheder, hvor der skal skabes nærvær og god stemning.

Læs mere...

Mere om The Late Bloomers

The Late Bloomers er et nyt orkester. Vi startede i 2019, men har alle tre været i musikbranchen i mange år. Vi har arbejdet indenfor mange forskellige genrer, og med The Late Bloomers har vi kombineret erfaringerne, og skabt et lyttevenligt og interessant musikalsk udtryk.
Prislejet afhænger af spillested og varighed, så kontakt os for at få et tilbud.

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Late Bloomers: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk og anbefalelsesværdigt!

Meget professionel, nærværende og fantastisk optræden fra The Late Bloomers. De forsøger at kombinere velkendte sange i jazz/crooners style, og det fungerede helt vildt godt. De var gode til at få alle med, og var meget nærværende i deres optræden. Helt sikkert anbefalelsesværdigt og er et fantastisk indslag til enhver fest!

Anmeldt af Line Jørgensen d. 27. januar 2020
5
1
5

Fantastisk musik

Vi brugte The Late Bloomers til vores bryllups reception og sikke en fornøjelse det var. Kan klart anbefales herfra 🌸

Anmeldt af Mie d. 8. september 2019

Kontakt The Late Bloomers

Kontakt The Late Bloomers via formularen her, så vil The Late Bloomers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.