The Late Bloomers

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

The Late Bloomers

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

The Late Bloomers leverer stemningsfuld musik bygget op om kontrabas, guitar og vokal. Vi finder de gode sange – både dem du kender, og dem du ikke kender – og fortolker dem, så de får nyt liv. Det meste af vores repertoire befinder sig indenfor jazz, blues og soul og trækker tråde til mange forskellige årtier. Vi kræser for arrangementet af hver enkelt sang, og leverer et minderigt musikalsk indslag til enhver lejlighed, hvor der skal skabes nærvær og god stemning.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om The Late Bloomers

The Late Bloomers har spillet sammen siden 2018. Vi har alle tre været i musikbranchen i mange år, og har arbejdet indenfor mange forskellige genrer. Med The Late Bloomers har vi kombineret erfaringerne, og skabt et lyttevenligt og interessant musikalsk udtryk.
Prislejet afhænger af spillested og varighed, så kontakt os for at få et tilbud.
Se også vores facebook-side, hvis I vil have et bedre indtryk af os og vores musik.

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Late Bloomers: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Et perfekt match til Bryllups receptionen

Vi havde fornøjelsen af at have The Late Bloomers til at spille til vores bryllupsreception. Bandet, som var både søde og professionelle, skabte den mest magiske stemning om eftermiddagen med deres jazzede fortolkninger. De spiller nærværende og harmonisk og var virkelig stemningsskabere. Vi kan på alle måder anbefale The Late Bloomers. Tak for at være med til at gøre vores dag til noget helt specielt!

Anmeldt af Bjarke og Mia d. 14. august 2022
5
1
5

Fantastisk vidunderligt musik

The late Bloomers spiller helt vidunderligt så fint og stemningsfyldt. Vi brugte dem til et arrangement på vores café og vi kan varmt anbefale dem. Søde og rare og meget høj klasse musikalsk.

Anmeldt af Marie Aasklint d. 19. juli 2020

Kontakt The Late Bloomers

Kontakt The Late Bloomers via formularen her, så vil The Late Bloomers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.