The Roosters/Lendager Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

The Roosters/Lendager Band

Prisniveau

Kr. 0 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 til 4 timer

Profil

SKAL DER VÆRE FEST OG SKAL DET VÆRE LIDT UD OVER DET SÆDVANLIGE......SÅ ER DET TORBEN LENDAGER & THE ROOSTERS
Med os får I en fantastisk aften med alle de store hits fra Walkers tiden, Torbens egen solo karriere blandet med en masse fede danse hits fra 50´erne og frem. Hvem husker ikke LITTLE KITTY, FOREVER TOGETHER, FIRE samt SHALALALA for bare at nævne et par stykker. Med Torben Lendager & The Roosters bliver der med garanti trængsel på dansegulvet.

Rock'n roll når det er bedst!

Nyt nummer ude: Når Vinter Bli´r Til Sommer.

The Roosters…. det professionelle rock´n roll band som med garanti hitter til hver en fest. Med deres charmerende og overbevisende levering af numre fra 60´ernes klassikere , 70´ernes rock og hits frem til i dag vil man med garanti få en glad og ”svedig” oplevelse. The Roosters har med sine mange år på banen, en overordentlig træfsikker evne til at levere netop den vare som publikum efterspørger, og betegnes af mange som et af de mest helhjertede bands i deres genre. Orkestret har samtidig en yderst professionel holdning til hvervet og fremstår som et yderst overbevisende band, der når ud over scenekanten.
Det er er levende musik, når den er bedst. Bandets spilleglæde er synlig og smitter - og så er de alle meget kompetente musikere.
Det fede ved The Roosters er at bandet får dine gæster til at elske at svede. Det er umuligt at holde kroppen i ro, når den gode rockmusik leveres så profesionelt og charmerende som The Roosters gør.
Rock´n roll er en lidenskab. Og den lidenskab deler alle i The Roosters. Glæden ved at spille smitter af og gør det umuligt for festens deltagere at side stille.

Med The Roosters får I de største hits fra 50-60-70'erne blandet med nyere hits!

The Roosters er levende musik når den er bedst

The Roosters er:

Michael Jeppesen: Guitar og lead vokal
Frank Stechmann: Guitar
Chris Poulsen: Bas og kor
John Jensen: Trommer og kor

The Roosters spiller bla:

- Beatles - Elvis Presley - Rolling Stones - Gasolin - DAD - Kiss - Eddie Cochran - Bryan Adams - Jerry Lee Lewis - Chuck Berry - Birds - Brian Poole and The Tremoloes - The Who - Steppenwolf - Louis Prima - Los Bravos - Michael Jackson - Eric Clapton - Creedens Clearwater revival - The Monkeys - Chubby Checker - Lips Inc - Eagles - Roy Orbison - Oasis - Smokie - Neil Sedaka - The Spencer Davis Group - og mange flere...........

-et lille udpluk af arrangører og spillesteder

FOA Fag & Arbejde- Siemens A/S- 3F- Deloitte- Birkerød Byfest- Novo Nordisk- Superfos- Taastrup Høstfest- Lynge Byfest- Oure Idræts Højskole- Lundbeck A/S- Minolta- Mahè- Datacentralen A/S- Danmarks Akvarium- Hotel Kystens Perle- Scandic Hotel- Park Hotel- Hotel Savoy- F.L Smidt- Roskilde Musik & Kræmmermarked- Discotek Woodstock- Den Danske Bank- Venstres Landsmøde- Bellahøj Kræmmermarked- Palæ Cafeen Bornholm- Østermarie Hallen Bornholm- Cook Medical-
Hotel Marienlyst- Ingeniørforeningen i Danmark- Sørup Herregård- Kragerup Gods- Sonnerup Gård- Isaberg Sverige- Esbensen Rådgivende Ingeniører- Frilands museet- Grevestrand Kro- Helsingborg Festivallen- Solrød kræmmermarked-
Western Camp- Viften Rødovre (3 x 34 jubilæums fest)- Grand Park Hotel- Rødovre byfest- Roligan klubben-

-samt et hav af private arrangementer

Her er hvad en del af vores kunder har sagt:

CLAUS VINTEN Festtype: 60 års fødselsdag Dato: January 18 2014
(5,0/5)
Tak til The Roosters, der virkelig levede op til forventningerne og mere til. Musiknumrene blev leveret med en spilleglæde og en nerve, der i den grad smittede af på gæsterne til min fest, så der var fuld gang i dansegulvet fra start til slut. Et topprofessionelt rockband, der virkelig sætter gang i festen, hvadenten spillestedet et et restaurationslokale med begrænset plads eller en stor hal. The Roosters er bare toppen. Claus Vinten

JULIE NAVNTOFT Festtype: Anden fest Dato: May 31 2014
(5,0/5)
The Roosters leverede tre timers helt igennem fantastisk livemusik til mine forældres sølvbryllupsfest. Danse gulvet var fyldt fra første til sidste tone, og både unge og ældre kunne være med. Vi var 30 mennesker, og bandet forstod virkelig at tilpasse sig både publikum og location. Lydniveauet var helt tilpas. The Roosters er aldeles professionelle. De ankom præcis på det aftalte tidspunkt, og var søde og imødekommende over for alle. Jeg kan varmt anbefale dette band til enhver festlig lejlighed!

MARITA MORTENSEN Festtype: 60 års fødselsdag Dato: April 12 2014
(5,0/5)
The Roosters spillede til min 60 års fødselsdag. Der var mange gæster fra 20 år og opefter. Orkesteret leverede en musikpræstation, der fik alle til at danse med. Jeg har ikke et øjeblik fortrudt at vi hyrede The Roosters. Vi fik en fantastisk festlig aften, hvor alle var på dansegulvet mange gange. Musikerne var ikke bare professionelle og kom til tiden; de havde også en glad og imødekommende udstråling og havde en rigtig god føling med deres publikum.Vi hyrer dem gerne igen. Venlig hilsen M Mortensen

ANNETTE WITTCHEN Festtype: 60 års fødselsdag Dato: August 02 2014
(5,0/5)
Roosters reddere lige min fest. De trådte til med få dages varsel. Bookningen gik helt smertefrit. De kom til den aftalte tid. 4 voksne mænd, som bare fyrede den af. De kan bare deres kram. Det er svært at holde sig fra dansegulvet, når de spiller op til dans. Næste gang der skal være fest, vil jeg trygt overlade underholdningen til dem.

TORBEN JØRGENSEN Festtype: Sølvbryllup Dato: August 09 2014
(5,0/5)
Super band, der i den grad formåede at skabe en fantastisk stemning og få vores gæster på dansegulvet og som lynhurtigt fornemmende, hvad gæsterne ville høre. Super vokalpræstation, super instrumentalpræstationer ; faktisk intet at udsætte. Vi har fået mange tilbagemeldninger fra vores gæster, der roser festen og ikke mindst bandet til skyerne. Vores varmeste anbefaling.

POUL AAGAARD NIELSEN Festtype: 50 års fødselsdag Dato: August 16 2014
(5,0/5)
Vi kan varmt anbefale The Roosters. De kom til tiden og spillede op til dans for fuld skrue. De sørgede for at festen blev lige som vi gerne ville have det og alle vores gæster var på dansegulvet. danse gulvet var ikke tomt på noget tidspunkt "super fedt band". book dem så er der styr på musikken hilsen Poul og Lene

NLIS BJÆRN CHRISTENSEN Festtype: Bryllup Dato: August 23 2014
(5,0/5)
The Roosters spillede til vores bryllup, de satte virkelig yderligere gang i en god fest, med kendte klassiske rock sange alle kunne nyde godt af. Så hvis i har brug for et godt og solidt rockband man kan danse til, så kan jeg kun anbefale the Roosters. Tak for en fantastisk fest.

C.NISSEN Festtype: 50 års fødselsdag Dato: January 17 2015
(5,0/5)
Tak til Roosters for en fremragende og yderst professionel optræden til vores fest. Et orkester som med det samme fandt stemningen i selvskabet og fik fyldt dansegulvet. Bestemt anbefalelsesværdig hvis man vil have rørt danseskoene, eller bare vil opleve og lytte til et orkester som spiller og synger glimrende. Fuld valuta for pengene. Christian, Rødby.

HANNE ELMER Festtype: 50 års fødselsdag Dato: May 25 2013
(5,0/5)
The roosters spiller professionelt, lyden er god og styrken var tilpas ved vores fødselsdagsfest, som blev holdt i et almindeligt festlokale. De spillede alle de gode gamle numre, som gæsterne kendte og sang med på. Der var mange på dansegulvet fra første nummer og sådan blev det ved i 3 timer. Ikke mindst fordi musikerens glæde ved at spille smittede af på gæsterne. Vi kan varmt anbefale The Roosters

VIANNE SEIERØ Festtype: Anden fest Dato: June 12 2013
(5,0/5)
The Roosters var bare de bedste vi har haft til vores årlige sommerfest. Alt fungerede perfekt. Musikken er alsidig og professionelt udført. Bandet forstår at have en god kontakt til publikum og vi har aldrig haft så mange glade mennesker på dansegulvet. Vi kan kun anbefale The Roosters og håber de kan komme tilbage næste år

LONE NYBO Festtype: 40 års fødselsdag Dato: August 17 2013
(5,0/5)
Meget professionelt band. Spiller (og synger) rigtig godt. Endda også perfekt fremtræden med ens tøj i tresser-stil. Selv om bandet kom igang med at spille senere end beregnet (vores skyld) afkortede de ikke spilletiden. De formåede at spille så alle, der kunne danse, var på dansegulvet, og der var hele tiden gang i den.

MARIA RINGSMOSE Festtype: Bryllup Dato: September 14 2013
(5,0/5)
Vores i forvejen rigtig gode fest blev i den grad beriget af The Roosters, som ankom punktligt til tiden og gav den max gas fra de kom til de gik. Lige som vi ønskede. Vi ønskede rock & roll til dansen i forbindelse med vores bryllup, og det fik vi. Herudover var alle bandets medlemmer i feststemning og glade og veloplagte.

KIM VALBUM Festtype: Firmafest Dato: November 15 2013
(4,0/5)
Super godt partyband! Vi har kun modtaget ros til The Roosters fra vores årsmøde.

Kontakt The Roosters/Lendager Band

Kontakt The Roosters/Lendager Band via formularen her, så vil The Roosters/Lendager Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.