The Shakers

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

The Shakers

Prisniveau

Kr. 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 2 x 60 min. til hele aftenen.

Profil

THE SHAKERS spiller forrygende festlig og swingende rock n` roll fra den gyldne æra omkring 50erne. Et bredt og hitsikkert repertoire med de største hits fra Elvis og Everly Brothers til Chuck Berry og Eddi Cochran - fremført professionelt, med overbevisende publikumskontakt og et godt glimt i øjet.

Med swingende gulvbas og trommer, den helt rigtige lyd på Gretsch guitaren og de legendariske elvismikrofoner i front, er der lagt op til et brag af en fest når rock n` roll trioen THE SHAKERS leverer en dansesikker oplevelse.

THE SHAKERS spiller et bredt, stilsikkert og festligt repertoire af kendte gamle rock n` roll hits fra rockens gyldne æra omkring 50erne, med enkelte afstikkere til de største rockabilly og country hits fra perioden.

THE SHAKERS lyder og ser ud som de gode gamle dage og med to dygtige sangere i front, ægte kærlighed til musikken og tøjet er der sceneshow og swingende rock n` roll for alle dollars.  

THE SHAKERS er garanti for et festligt dansegulv og klassikere som "Summertime Blues", "Hello Mary Lou", "That`s Allright Mama", "Hound Dog" og "Great Balls Of Fire" m.fl. er alle at finde på THE SHAKERS brede repertoireliste.

UDPLUK AF REPERTOIRELISTEN:

Rock around the Clock
That’s allright mama
Hound Dog
Sweet Nothin`
Hippi Hippi Shake
Lucille
Blue Suede Shoes
Shake Rattle and Roll
Stand by me
Maybelline
Speedy Gonzalez
Roll over Beethoven
Hello Mary Lou
What do you want to make those eyes at me for
Jambalya
All I have to do is dream
Great balls of fire
Summertime Blues
Hit the road Jack
No particular place to go
Be Bob A Lula
Lets twist again
I saw her standing there
Devil in disguise
That`ll be the day
These boots are made for walking
Johnny B` Good
Heartbreak Hotel
Don’t be cruel
Sweet home Chicago

... og mange mange flere.

Kontakt The Shakers

Kontakt The Shakers via formularen her, så vil The Shakers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.