Thomas Evers Poulsen Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Thomas Evers Poulsen Band

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Flere muligheder

Profil

Thomas Evers Poulsen er bedst kendt som den smilende og følsomme danser i Vild med dans
Men Thomas er meget mere end danser og danseinstruktør, foredragsholder og konferencier for div. modeshows, og events mm.

Thomas synger også i Thomas Evers Poulsen Band

Thomas Evers Poulsen Band

Musik så det svinger

Det perfekte band, hvad enten I skal holde bryllup, firmafest, fødselsdag, julefrokost, foreningsfest eller lignende arrangementer.

Vi spiller danske og internationale hits tilbage fra de gode gamle 60'erne, hen over fede hits fra 70'erne og over til lækker 80'er og 90'er musik.
Selvfølgelig vil der også være helt nye numre fra dette år tusinds kunstnere. Ud over klassiske radiohits har vi som en særlig specialitet Grand Prix hits som alle kan synge med på.

Der bliver leveret musik og sang, professionelt og dansevenligt og vi sørger selvfølgelig for at musikken svinger i takt med dansen.

Så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud på dansegulvet.

Thomas Evers Poulsen

Han er nok mest kendt som danser i Tv2 programmet Vild med dans, men talentet
rækker også ind i musikken.

Drømmen har han haft siden han første gang stod på scenen sammen med
Kirsten Siggard og Søren Bundgaard tilbage i 1985 i Nykøbing Falster.

Drømmen blev for alvor til virkelighed efter indsendelsen af sin sang til det danske melodi grand prix 2012, nummeret kom desværre ikke med, men gav mod på mere.

Troels Elnegaard Jørgensen

Troels har sine rødder i dansemusikken. Han har igennem mange år spillet landet tyndt, sammen med en lang række musikere, med et repertoire der spænder vidt.

Musikken spreder sig over stort set alle musik-genrer fra evergreens til
nye aktuelle numre. Alsidighed, entusiasme og stor musikalsk kompetence er ingredienserne i Troels' performance, så der skulle være noget for enhver alder og smag.

Ud over sang og dansemusik, kan Troels også levere eksklusiv og afdæmpet dinner musik på sit keyboard, som vil være velegnet til brug under middagen.

Michael Petersen

​Michael er guitarist og det man kalder "telefon musiker". Dvs., at bands ringer hvis de lige står og mangler en rockguitarist eller jazzguitarist.

Michael er med når det gælder lidt større arrangementer, og det giver lidt det ekstra.

Michael har turneret USA tyndt og bl.a. spillet i Los Angeles, Chicago og Washington DC. Har også turneret i England, Tyskland og Israel.

Er uddannet arkitekt.

Kontakt Thomas Evers Poulsen Band

Kontakt Thomas Evers Poulsen Band via formularen her, så vil Thomas Evers Poulsen Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.