Thor Ridderhaugen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Thor Ridderhaugen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

20 min. - 1 dag

Profil

Nudging og adfærdsændrende kommunikation – med målgruppen som udgangspunkt.
Du har formentlig oplevet, at selv om de gode intentioner er til stede og de store, flotte oplysningskampagner er synlige, så er det ikke altid, at vi holder os fra de søde sager, at vi gider dyrke motion og husker cykelhjelmen. Når vi nu ved, hvad der er bedst for os, hvorfor gør vi det så ikke? – I dette foredrag får du svar på hvorfor og hvad man kan gøre ved det.

De sidste par år har han derfor arbejdet med at påvirke adfærd omkring alt fra at vaske op efter sig selv på DanHostel i København, til at skifte til LED-belysning for Energistyrelsen og til at smide skrald i skraldespanden for Manchester Kommune i England.
Thor er uddannet inden for psykologi og antropologi, og det er netop mennesket (målgruppen/slutbrugeren), der er hans udgangspunkt i alt, hvad han laver. Hvorfor ryger vi cigaretter, når vi ved, det er usundt? Hvorfor kører vi for stærkt på vejen, når vi ved, det er farligt? Det er menneskets mærkværdige tankegang og adfærd, der er baggrunden for passionen inden for feltet.

Som kreativ direktør i mit eget firma har jeg skulle lære at forholde mig til overraskende mange forskellige mennesker og situationer fra opgave til opgave. Nogle gange er jeg feltarbejder blandt håndværkere, nogle gange blandt teenagere på ferie, og andre gange skal jeg designe nye figurative illustrationer, der kan formidle et budskab. Men det handler altid om mennesker, kommunikation, adfærd og jeg holder aldrig op med at blive overrasket og fascineret over vores måde at være og agere på.

Det er derfor, Thor holder foredrag. Fordi det er for spændende et emne til at kunne holde inde. Han elsker at formidle stoffet og få tilhørere til at klø sig oven i håret og tænke: ”Det var lige godt sørens…”

Kontakt Thor Ridderhaugen

Kontakt Thor Ridderhaugen via formularen her, så vil Thor Ridderhaugen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.