Tina M.-L. Campbell

Tina M.-L. Campbell

Prisniveau

Kr. 13.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

2 timer

Profil

Vil du lære, hvordan du knækker koden til mere motivation og glæde i livet – fra hende, der selv har gået den snørklede vej fra en barndom med vold, misbrug og druk til kernefamilie og kerneglad?

Tina M.-L. Campbell er uddannet coach og har mere end 20 års erfaring som arbejdsleder. I sit motivationsforedrag binder Tina lærdommen fra sin egen livshistorie og sin faglige baggrund sammen i en række overskuelige og lavpraktiske redskaber, som du kan bruge med det samme.

Foredragets hovedtema er motivation. For Tina har om nogen skulle lære at vende bøtten på hovedet, når det hele så sort ud. Og kun DU kan tage ansvar for din egen lykke. Så hvorfor ikke starte i dag med et lærerigt foredrag fyldt med motiverende guldkorn, som er testet af Tina selv?

Motivation er alfa og omega for, at du trives i din hverdag i stedet for at slæbe dig igennem den. Desværre føler mange i dag sig fangede i hamsterhjulet, og de eksisterer måske mere, end de lever. Faktisk er op mod 69 % af danskere ikke engagerede i deres job fx.* Det skal vi lave om på!

Ingen har sagt, at det skal være let at være topmotiveret og overskudsagtig hele tiden. Og det er heller ikke pointen med foredraget. Pointen er derimod, at det er muligt at finde et ståsted, hvor du føler dig i balance og selv kan identificere det, der giver dig et skud motivation – og foredraget giver dig redskaberne til at kunne føre det ud i livet.

I foredraget viser Tina trin-for-trin, hvordan du får prioriteret din glæde, dit overskud og din nydelse. Dette både med indslag og eksempler fra hendes eget liv og faglig indsigt fra hendes erfaring som coach og arbejdsleder.

Motivationsforedraget inspirerer dig til en hverdag, hvor du:
1. Vågner veludhvilet og glad hver morgen.
2. Skaber overskud til dig selv og dine kære.
3. Finder ind til det, der virkelig betyder noget i dit liv – og prioriterer det.
4. Kommer lettere igennem dine livskriser, fordi du står solidt.
5. Oplever større mening og taknemmelighed i livet.

Kort sagt hjælper Tina dig til at få sommerfugle i maven over dit eget liv, ligesom hun selv har oplevet det, efter hun begyndte at tage hånd om sig selv og sit velvære.

Selv er hun vokset op i et hjem med meget dårlig adfærd og ikke specielt meget motivation. Efter en barndom med misbrug, vold og invaliderende sygdom blev hun sågar ramt af livstruende AIDS, hun fik gentagne omgange med stress, og hendes motivationsniveau var rent ud sagt tæt på nulpunktet.

Men så tog hun en beslutning. Tina ville ikke lade sin fortid og sine begrænsninger stoppe hende. Hun tog skeen i den anden hånd og begyndte at arbejde med sig selv. Og det kan du også gøre uanset din livssituation!

I dag har Tina fundet sit ideelle arbejds- og familieliv, og det er hendes største ønske at inspirere dig med at finde ind til kernen af, hvad der motiverer DIG.

Så hvad venter du på?

Lad os finde motivationen sammen!

* https://www.gallup.com/workplace/349484/state-of-the-global-workplace.aspx

Hør, hvad andre siger om motivationsforedraget:

”Du sætter med dine redskaber tingene i perspektiv på en inspirerende måde, som gør stort indtryk – Du har God formidling – Du er Levende – Du har God energi, og er humoristisk. Jeg var overrasket over og glad for din humoristiske side! Du motiver os andre til at være positive og taknemmelig over vores liv. En motivation jeg også kan bruge i mit arbejde. Stor respekt for at du selv har taget dine negative oplevelser, og gjort dem til din styrke.” - Astrid Marie Gjønvik Westergren, ergoterapeut.

”Jeg bliver helt paf hver gang, jeg hører dit foredrag. Jeg sætter det i relief til mit eget liv, og får noget nyt med hver eneste gang. Det er helt genialt med de små flyers, man får med hjem med gode råd. Med dem kan man nemt følge op på den inspiration man får, når man hører dit foredrag.” – Nina, fysiurgisk massør og healer.

”Din historie har bl.a. lært mig at selvom man har/har haft det meget svært i sit liv, kan man stadig opnå drømme. Derfor synes jeg bl.a. det er vigtigt at høre din historie – den inspirerer mig til at kæmpe mere og tro lidt mere på mig selv, selvom tingene kan se lidt sort ud. Jeg vil klart anbefale andre at høre dit foredrag.” - Janni Altmann, fleksjobber.

Kontakt Tina M.-L. Campbell

Kontakt Tina M.-L. Campbell via formularen her, så vil Tina M.-L. Campbell vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.