Toner af Guld

Prisniveau

Kr. 1.200 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 minutter-2 x 45 minutter

Profil

Helle Skovkjær, uddannet sopran - giver dig en uforglemmelig og personlig musikoplevelse i kirken til brylluppet eller begravelsen eller til den private fest.
Med mere end 17 års erfaring som operette- og musicalsolist, syngende telegram og kirkesanger er Helle med sit alsidige repertoire og klokkerene stemme det oplagte valg. Helles repertoire spænder over mere end 400 sange - naturligvis leveret udenad.
Helle skræddersyr programmet specielt til dig - uanset arrangementets karakter.

Læs mere...

Mere om Toner af Guld

Konservatorieuddannet blev jeg aldrig. Da jeg som 20-årig, håbefuld sopran, vandt en pris i en konkurrence for unge, klassiske sangere, skulle jeg vurderes af docenten ved Det Jyske Musikkonservatorium. Dommen lød: "Afhang det af stemmen alene, kom du naturligvis ind, og så ville du have en stor fremtid som operasanger. Men grundet dit synlige, fysiske handicap er det desværre umuligt. Man kan ikke stå på en scene og synge, når man ser ud som dig." Dette skudsmål slog mig i første omgang ud, men selvom jeg - grundet min fabrikationsfejl (jeg er født med dobbeltsidig læbe-ganespalte) var udelukket fra en fremtid på konservatoriet, fortsatte jeg med at synge, mens jeg uddannede mig indenfor undervisningssektoren.
Gennem mere end 15 år har jeg virket som solist i talrige sammenhænge. Jeg leverer årligt 50-100 solistoptrædender, bl.a. ved kirkebryllupper, begravelser,kirke- og sognekoncerter og på de skrå brædder, hvor jeg har haft hovedroller i operetter/musicals som "Frk. Nitouche", "Sound of Music" og "Grease".

Jeg leverer en personlig og nærværende a cappella-performance og sætter en ære i at kunne mit materiale udenad, da dette giver den bedste publikumskontakt. Mit repertoire er mangfoldigt og rummer mere end 400 sange, arier, salmer, lieder og viser. Jeg udvider repertoiret løbende og er ikke bleg for at lære nye numre på opfordring.
Min mand og jeg optræder også sammen som duo (se "Toner af Guld - Helle og Dynes Skovkjær"), ligeledes med et alsidigt repertoire. Dynes akkompagnerer min sang på klaver, men der er også plads til duetter. Vore koncepter er ideel til koncerter i kirker, sognegårde, foreninger og på plejehjem.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Toner af Guld: 4.8 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser )

5
1
5

5 stjerner til Helle Skovkjær

5 stjerner, da hun sang fantastisk, og der var en god stemning👍😊

Anmeldt af Gitte Pejstrup d. 22. marts 2018
5
1
5

Toner fra Himlen (af Guld)

Kære Helle, tak for dine sange i går. De gik rent ind. De af gæsterne, og det er mange, der har kommenteret dem, har alle udtrykt stor begejstring, og en del har spurgt, hvor jeg kendte dig fra, og det gør jeg jo kun fra Eventzonen, så det var jo et sats, men det viste sig at være et rigtigt sats, selv vores datter, søn og svigerdatter, der overhovedet ikke er til din, vores, slags musik, var meget begejstrede.

Anmeldt af Ole Nielsen d. 3. januar 2018

Kontakt Toner af Guld

Kontakt Toner af Guld via formularen her, så vil Toner af Guld vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Music Of The Night
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0008/3768/Music_of_the_night_Helle_Skovkj_r.mp3
  2. 00:00 Den Allersidste Dans
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/4923/Den_allersidste_dans.mp3