Trio Fuseldram

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Trio Fuseldram

Prisniveau

Kr. 5.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

45 min, 2 x 45 min eller 3 x 45 min., Selvfølgelig ekstra varighed hvis vi også er hyret til at spille dinnermusik under maden. :)

Profil

Musik i topklasse.
Trio Fuseldram spiller op til dans med de største danske hits fra 1920-40’erne.
Trio Fuseldram spilles af 3 professionelle musikere med over 30 års erfaring, og er det sikre valg lige meget om i bliver 30 eller 500 gæster.
Med et repertoire af Kai Normann Andersen med flere, er der lagt op til iørefaldende dinérmusik og veltilpasset dansemusik til alle lejligheder.
Vi er kendt for at lave den bedste fest, og bliver ekstra glade når i begynder at synge med.

“Trio Fuseldram er noget af det festligste jeg nogensinde har oplevet live. De oser af glæde over at spille alle de gamle sange, som vi andre oser af glæde over at få lov til at synge med på” – Dorrit Hald, publikum.

“Trio Fuseldram spiller rigtig glad i låget swingmusik på dansk, som simpelthen lyder fantastisk…… De leverer altså virkelig energifuld musik…… Det går rent ind. Det går lige i benene” – David Sparrebro Jørgensen, Kaptajn og koncertarrangør.

Musikafspiller

  1. 00:00 Ølhunden glammer
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZzU2IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--6d19ccad50397c2efb3502c60f539eef40799486/%C3%B8lhunden.mp3?5737679

Videoklip


Anmeldelser ( | af Trio Fuseldram: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

EMINENT

Vi hørte Fuseldram på Skarø sommeren 2023, og vi syntes de var fantastiske. Derfor bookede vi dem til min 60 års fødselsdag.
Et er en udendørs koncert en varm sommerdag under åben himmel med flere hundrede glade festival gæster.....hvordan ville Trioen klare sig i et lærerværelse en kold vinteraften i Odense?
Jeg kan kun sige: De var/er SÅ vanvittige dygtige og professionelle på hvert deres instrument samtidige lune og nærværende.
Hvorfor? Fordi jeg ønskede mig af dem af alle gæsterne kunne lide musikken. De indbudte var i alderen 2 til 86 år! Fuseldram betog dem alle. De spillede så de danse glade fik stillet deres behov, de som hellere ville betragte trioen og nyde lyden var høje på den jazzede lyd, de snakkende gæster (de findes også) roste også Fuseldram fordi de trods musikken kunne høre hvad de selv sagde.
Der har samstemmende KUN været rosende ord fra gæsterne. Overvej hvor ofte folk stopper en playliste og diskuterer hvad der nu skal spilles - eller man ved arrangementer med live band hører "de spillede alt for højt". Jeg må indrømme, Trio Fuseldram leverede præcis det jeg havde drømt om:
en livsglad aften med plads til alle med de danske sange vi er vokset op med i en jazzede version -> derfor max stjerner og af hjertet TAK til gutterne!
Dorthe

Anmeldt af Dorthe Pihl d. 11. februar 2024
5
1
5

Forrygende festligt - 6 stjerner!

Fantastisk trio som absolut leverede varen ved vores fest.
Trio Fuseldram gav med deres festlige swingmusik både os og vores gæster en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.
Tusind tak for det!

Anmeldt af Frederikke Nørgaard d. 17. september 2018

Kontakt Trio Fuseldram

Kontakt Trio Fuseldram via formularen her, så vil Trio Fuseldram vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.