Trois Petites Notes - Fransk duo/trio

Trois Petites Notes - Fransk duo/trio

Prisniveau

Kr. 6.600 - 11.800

Hjemby

Områder

Varighed

60-90 minutter

Profil

Fransk, live og lækkert! Duo eller trio - du bestemmer!

Veloplagt trio giver såvel gamle som nye chansons en kærlig behandling.

De spiller land og rige rundt i alskens forskellige sammensætninger og bands, og nu har de tre stærke solister samlet kræfterne i denne trio, som spiller det allerbedste fra det franske bagkatalog.

Hvis budgettet er stramt, kan du overveje at booke en duo i stedet. Kontakt os for et tilbud.

Line-up:
Samara Bahrami (voc)
Lars Grand (Harmonika)
Morten Haugshøj (guitar)

Om medlemmerne:
Samara Bahrami står i front på vokal og giver med stor indlevelse, præcision og nærvær de franske sange luft under vingerne og tager publikum med på rejsen ind i den franske musiktradition. Samara er en formidabel historiefortæller, som forstår at få publikum med ind i de gode historier bag musikken, lyrikken og ikke mindst personlighederne. Her får både Edith Piaf, Georges Brassens, Django Reinhardt m.fl. en anekdote eller to med på vejen, ligesom tilhørerne vil blive præsenteret for flere nulevende franske musikere og komponister. Samara er desuden aktiv i grupperne Sam and the Soulmates, Zetterlund Tribute, The Tarantino Twist Show, Amy Winehouse Tribute m.fl.

Lars Grand er en rutineret harmonikaspiller med et særligt speciale i gamle viser og sange samt italienske og franske melodier. Altid med sin italienske harmonikas gode lyd og stemningsfulde klang i fokus. Lars er en ægte performer, som altid er sikker i sin stil, hvad enten han spiller franske melodier eller gamle danske sømandsviser. Harmonikaen har givet adgang til hundredvis af optrædener i koncertsale, forsamlingshuse, havnefester og events af meget forskellige arter og størrelser.

Morten Haugshøj er en etableret jazzkomponist og jazzguitarist, der foruden et fremragende swing, imponerende og virtuose linjer, bringer en masse kant og energi til de bands han deltager i. Morten frekventerer flittigt de danske jazzklubber og ’’jazzscener’’ i diverse sammenhænge fx: Dexterity, Balthazars Karaffel, Sam and the Soulmates, og ikke mindst med sin egen gruppe Morten Haugshøj Group & The Street Doctors som i efteråret 2022 udkom med deres andet album ''Double Up''.

Kontakt Trois Petites Notes - Fransk duo/trio

Kontakt Trois Petites Notes - Fransk duo/trio via formularen her, så vil Trois Petites Notes - Fransk duo/trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.