Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

trom-peter

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

15 - 60 min.

Profil

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmusik til Kobber-, Sølv- og Guldbryllupper. Mit repertoire spænder meget vidt og jeg kan spille næsten hvad som helst, blot jeg véd det et par dage forinden arrangementet. Jeg stiller også med en messingtrio, hvis det ønskes.

Læs mere...

Mere om trom-peter

Jeg arbejder til dagligt som freelancemusiker og jeg har blandt andet spillet med Sønderjyllands Symfoniorkester, Prinsens Musikkorps, SMUK og Århus Symfoniorkester. Udover det arbejder jeg som musikskolelærer og dirigent for forskellige amatørorkestre.
Jeg har spillet til utallige arrangementer herunder sølvbryllupper, guldbryllupper, bryllupper og begravelser de seneste 20 år.

Videoklip

Anmeldelser ( | af trom-peter: 5,0 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Pletfri oplevelse

Vi bestilte Peter til en vækning til sølvbryllup. Peter svarede altid hurtigt på spørgsmål, var meget fleksibel når vi var usikre på sangvalg, stod for udprint af sangtekster til alle, var der i god tid før arrangementet begyndte og spillede upåklageligt, alt sammen til en ganske fornuftig pris. Vi er meget tilfredse med oplevelsen.

Anmeldt af Anders Bo Skov d. 18. august 2021
5
1
5

Meget tilfreds og super god oplevelse!

Skabte en skøn stemning!

Anmeldt af Charlotte d. 9. juni 2021

Kontakt trom-peter

Kontakt trom-peter via formularen her, så vil trom-peter vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Vivaldis Vinter fra De Fire Årstider,...
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbmNDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--775a594cf4c5c1aa3e0e0557ca4f43108dd6a4a6/vinter.mp3