Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Trompetist Bertel Erichsen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 1.500

Hjemby

Varighed

1 time

Profil

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på trompet til min medbragte "backing group" , så det lyder som om vi er 2-3 stykker mere end mig - lyt til mine vedhæftede videoer og hør om det er det du vil. Ellers kan vi stille med flere musikere men det påvirker naturligvis prisen opad.

Læs mere...

Mere om Trompetist Bertel Erichsen

Morgenmusikken indbefatter sædvanligvis:

3 sange udenfor (vækning) f.eks. I østen stiger solen op - Det er så yndigt at følges ad - Svantes lykkelige dag (Om lidt er kaffen klar)

2 sange under kaffebordet - f.eks. Congratulation - Brudevalsen

Er der andre ønsker til sangvalg taler vi om det

Videoklip

Anmeldelser ( | af Trompetist Bertel Erichsen: 5,0 ud af 5 baseret på 82 anmeldelser )

5
1
5

6 af 5 mulige Michelin stjerner indenfor musik, trompet

Det var så professionelt et set up, og med en unik oplevelse, det kunne faktisk ikke gøres bedre. Faktisk 6 af 5 stjerner, ALT FUNGEREDE TIL PERFEKTION. Bertel er simpelthen så dygtig i alle henseender, stor tak for det. Vi er så taknemmelige for, at Bertel gjorde vores forældres 80 og 90 års fødselsdag til noget helt særligt og med en særlig musikoplevelse med trompetspil i verdensklasse simpelthen.

Anmeldt af Niels, søn d. 16. maj 2022
5
1
5

Prikken over i’et

Bertel og medmusikanterne var med til at fuldende mine forældres sølvbryllup. De levede op til forventninger med god musik og god stemning. De får mine varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Signe d. 5. maj 2022

Kontakt Trompetist Bertel Erichsen

Kontakt Trompetist Bertel Erichsen via formularen her, så vil Trompetist Bertel Erichsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 I østen stiger sole op
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdXNOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a95e55166a15687f171b28e897aa11ed3e692fb0/Bertel_Erichsen_-_I__sten_stiger.mp3