Überswing

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Überswing

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale og op til 3 x60 minutter

Profil

Überswing er en ny og spændende jazztrio, hvor musikken serveres med højt humør, virtuositet og et solidt swing. Repertoiret er primært kendte numre fra swingmusikken og den traditionelle jazz, og fremføres i medlevende og forførende versioner.

På trods af trioformatet præsenterer Überswing en varieret og underholdende koncert bl.a. i kraft af frontman og multiinstrumentalist Jacob Venndt, der både synger og spiller kontrabas og kromatisk mundharpe.
Han bakkes på fornem vis op af Jens Christian Kwella på guitar og Peter Lund Paulsen på trommer, der begge både forstår kunsten at akkompagnere og kunsten at spille solo.
Jacob Venndt og Kwella tidligere har spillet sammen med stor succes i The Dixieland Gipsy Band, der spillede hundredevis af koncerter og turnerede i både Skandinavien, Tyskland og New Zealand.

Trioens erfarne medlemmer er alle prisvindere og markante skikkelser på den danske musikscene, og har alle spillet med en lang række kendte orkestre og solister i både ind- og udland.
Überswing er:
Jacob Venndt: vokal, kontrabas og kromatisk mundharpe
Jens Christian Kwella: guitar
Peter Lund Paulsen: trommer

Kontakt Überswing

Kontakt Überswing via formularen her, så vil Überswing vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.