Find ungdomsdiskotek tæt på Randers her

5.0

Diskotek Generation - Ungdom

Diskotek Generation er et landsdækkende Mobildiskotek, som levere de vildeste ungdoms fester.
Vi tilbyder en stor vifte af produktorer Bla. - Prof...

Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 999 - 24.999
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.4

Mobildiskotek Xplosive

★ Står du at mangler musik til din fest? ★
Så er du MEGET velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der passer PRÆCIS til dine behov....

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Nightlife

Du/I er meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed til netop din fest!

NORDJYLANDS FØRENDE I...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Organic

- Elevfester
- Gymfester
- Halfester
- Fødselsdage
- Firmafester

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.995 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Srimon

Srimon er en ung DJ/Producer hvis karriere tordner fremad.
Med sin unikke musikalitet og helt ekstreme energi på scenen og
bag DJ-pulten, får han...

Hjemby
Stensved
Prisniveau
Kr. 3.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at folk, som søger efter helstøbt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Vores udvalg dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...