Find ungdomsdiskotek i Aalborg her

5.0

Mobildiskotek Organic

- Elevfester
- Gymfester
- Halfester
- Fødselsdage
- Firmafester

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.995 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

DJ Roki

DJ Roki er et top professionelt mobildiskotek, der siden 2014 har spillet for mere end 14.000 på hele Fyn. Teamet er topmotiveret og altid klar til...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det så personer, som søger efter den ideelle musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...