Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Udenfor Pædagogisk Rækkevidde

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 min.

Profil

kendt fra:
Aftenshowet på DR1 & Nyhederne på TV2

Har deltaget i:
Zulu Comedy Festival 2015, 2016 og 2017

Udenfor Pædagogisk Rækkevidde var på Danmark turné i 2017 og der planlægges endnu en i 2018, da den første var en KÆMPE SUCCES!!!

Læs mere...

Mere om Udenfor Pædagogisk Rækkevidde

Et anderledes og fængslende stand-up show med Brian Nygaard, Lars RS og Patrick "Padden" Vallys.
Mød 3 mænd, der alle er vokset op i hårde gademiljøer, hvor vold, stoffer og halvlange domme var dagligdag, og hvor samfundets normale regler ikke altid blev overholdt. Det er showet om hvordan livet som ”voksen” kan være svært, når man ikke engang har lært at være barn. Det er hårdtslående humor, der bevæger sig mellem det tragiske, det alvorlige, det skøre, det absurde og helt fjollede.
De 3 komikere har tilsammen fået 51 fængselsdomme og siddet inde i 21 år. Før i tiden kunne de tømme et bryggeri på en weekend, nikke skaller uden grund og konsumere al nervemedicin fra ethvert middelstort apotek på en dårlig dag. De har haft 150 jobs – og er blevet fyret fra de 149.
I dag er de alle 3 ikke bare clean, ædru og kriminalitetsfri, men de er også livsglade, på ret køl, energifyldte og klar til at dele deres historier. Derfor byder de nu deres lettere blakkede fortid op til dans gennem stand-up.

Kontakt Udenfor Pædagogisk Rækkevidde

Kontakt Udenfor Pædagogisk Rækkevidde via formularen her, så vil Udenfor Pædagogisk Rækkevidde vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.