Fleksible og autentiske lokaler med et væld af sjove aktiviteter omringet af idyllisk natur

Kapacitet 250 spisende gæster

Assersbølgård i Lindknud er en smukt restaureret gammel gård, omgivet af naturskønne og idylliske omgivelser. Skal man tro på personalet, er det "Danmarks sjoveste og bedste" sted til private arrangementer. Her tilbyder lokationen en rummelig, rolig og stemningsfuld atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om det er indendørs eller udendørs, er der masser af plads til alle. Ved at vælge Assersbølgård som lokation til jeres begivenhed, er I sikret en uforglemmelig dag, hvor personalet vil sørge for det hele, så I kan nyde tiden sammen. Hvis jeres gæster har brug for overnatning er dette også muligt. Stedet tilbyder også et bredt udvalg af aktiviteter til alle aldre og aktivitetsniveauer. På Assersbølgård kan I altså arrangere alt fra sommerfester, julefrokoster og temafester til firmaevents, eksklusive gallafester, konfirmationer, barnedåb, bryllupper og familiefester, polterabends og meget mere. Med sin idylliske atmosfære skaber Assersbølgård den perfekte stemning til enhver begivenhed.

Assersbølgård præsenterer 6 smukt indrettede festlokaler beliggende i naturskønne og idylliske omgivelser. Lokalerne skaber de ideelle rammer til at gøre enhver begivenhed ekstra festlig. Fra intime selskaber med 8 personer til større arrangementer med op til 250 gæster, kan festlokalerne imødekomme alle jeres ønsker og krav. Yderligere er lokalerne udstyret med moderne AV-udstyr, der kan imødekomme jeres behov for tekniske faciliteter.
Assersbølgårds største lokale er Laden med plads til op til 250 gæster. Laden er et smukt og rustikt lokale med moderne indretning i form af nylakeret epoxy gulv, trælameller på dele af væggene samt troltex loft. Lokalet er ellers i en neutral stil med hvide vægge og neutralt gulv, hvilket gør at lokalet fremstår som et blankt lærred, hvor I har mulighed for at give lokalet netop jeres personlige præg. Med sine synlige spær, skabes der også en hyggelig atmosfære i rummet. Lokalet har yderligere plads til scene med musikanlæg.
Salen er et lyst og moderne lokale med plads til 70 gæster. Lokalet har en neutral og koderne stil med hvide vægge, lyse gulve og med godt naturligt lysindfald fra de mange vinduer. Dette medvirker til at det strømmer ind med naturligt lys, der skabe en lys og rummelig atmosfære.
Høloftet er hyggeligt lokale beliggende på 1. sal med synlige bjælker. Der er plads til 70 gæster i lokalet. De synlige bjælker giver lokalet autencitet, som sammenkoblet med den den moderne stil og lyse vægge giver rummet sjæl og hygge. I et tilstødende lokale er der lounge-område samt bordfodboldbord.
Geviret er et hyggeligt og intimt lokale med plads til 40 gæster. Indretningen er rustik med træbjælker og små jagttrofæer på væggene, hvilket giver en varm og hyggelig atmosfære. Lokalet er udstyret med en stor bar i stil med "jagthytte-stemningen".
Herregården er et intimt lokale med plads til 30 gæster. Fra lokalet vinduer er det er unik udsigt med idyllisk natur. I forlængelse af Høloftet er et lille lokale, der kan benyttes til buffet, gavebord eller lignende.

Ved afholdelse af arrangementer hos Assersbølgård behøver I udelukkende at fokusere på jeres gæster. Det kyndige team tager sig af alt det praktiske, lige fra borddækning og dekoration i de ønskede farver til forplejning og oprydning efter festen. Serveringspersonale sørger for, at alle gæster bliver forkælet med lækker mad og drikke, hvor menuen planlægges i samarbejde med jer som arrangør. Dermed tilpasses festen efter jeres personlige ønsker, inklusive mad, drikke, dekoration, underholdning og musik til dansen. For personalet er deres vigtigste opgave nemlig at skabe en uforglemmelig dag for jer og jeres gæster.

Hos Assersbølgård kan I forlænge den mindeværdige fest ved at reservere overnatning på gården. Her kan I afslutte jeres arrangement på en hyggelig måde ved at vågne op sammen og nyde morgenmaden i fællesskab, mens I kan få snakket om gårsdagens begivenheder. Assersbølgård tilbyder både dobbeltværelser, ferielejligheder og shelters, så der er rig mulighed for overnatning til jeres gæster.

Udover attraktive festlokaler og gode overnatningsmuligheder, byder Assersbølgård også på en stor aktivitetspark. Derved danner gården også rammerne om sjove og underholdende aktiviteter, hvor I både dyste mod hinanden i diverse aktiviteter eller blot nyde hinandens selvskab i de naturskønne områder. Assersbølgård tilbyder et væld af aktivteter, som garanterer timevis af underholdning uanset alder og aktivitetsniveau. Her kan I eksempelvis prøve kræfter med promille-fodbold, klatresilo, bueskydningsbane, sumo-fodbold eller en af de mange andre aktiviteter på gården. Personalet tilbyder at skræddersy arrangementets aktiviteter i samarbejde med jer, så de passer til jeres ønsker, gæsternes alder og antal samt årstiden.


Lokaler


Prispakker

Polterabend
Min. 8 gæster
6 timer
DKK 125
pr. kuvert
inkl. moms
Brunch buffet
Min. 20 gæster
3 timer
DKK 275
pr. kuvert
inkl. moms
Tapas buffet
Min. 20 gæster
6 timer
DKK 320
pr. kuvert
inkl. moms
Frokost buffet
Min. 20 gæster
6 timer
DKK 320
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost i eget lokale
Min. 10 gæster
7 timer
DKK 420
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke 2 - Laden
Min. 60 gæster
7 timer
DKK 507
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke 1
Min. 20 gæster
7 timer
DKK 540
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupspakke
Min. 20 gæster
6 timer
DKK 520
pr. kuvert
inkl. moms
Fælles julefrokost
Min. 2 gæster
7 timer
DKK 850
pr. kuvert
inkl. moms
Årets sommerfest/-festival
Min. 200 gæster
8 timer
DKK 1000
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Bålplads
Gårdhave
Skov og natur

Spil & underholdning

Bordfodbold
Spillemaskiner

Børnevenligt

Børnemenuer
Børneseng / tremmesenge
Højstole
Indendørs legeområde
Puslebord
Udendørs legeplads

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Flipover
Hybrid mødeudstyr
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Whiteboard
Wifi

Handicapvenligt

Handicap parkering
Handicaptoiletter
Handicapvenlige værelser

Certificeringer og aftaler

Refood mærket

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 250
Gratis pladser: 250
Pladser med ladestander: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 96
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 31
Gruppeværelser: 7

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Enghave Dyre- og Naturpark 7 km
Vejen Kunstmuseum 17 km
Glad Zoo 19 km
Wellings Landsbymuseum 22 km
Hygum Hjemstavnsgård 26 km
Dronning Dorotheas Badstue 38 km

Transport & parkering

Motorvej E20 8 km
Bus: Holsted Station 11 km
Tog: Holsted Station 11 km
Billund lufthavn 30 km

Lokation

Assersbølgård Favrskovvej 23, 6650 Brørup

Tags


Vilkår og betingelser

Bookinggodkendelse via bookingsystem.

Betaling efter endt arrangement eller faktura fremsendes efter endt arrangement. Polterabend betales inden arrangement.

For arrangementer under 12 personer kan der ansvarsfrit annulleres skriftligt 2 uger før afholdelse og for arrangementer over 12 personer senest 4 uger før afholdelse.

Ved for sen annullering eller reduktion på mere end 10% af antallet af bestilte kuverter, har Assersbølgård krav på en godtgørelse på 50% af prisen, for de for sent afbestilte kuverter, hvis annullering sker inden 6 døgn før arrangementets afholdelse.

Ved annullering senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse, har Assersbølgård krav på en godtgørelse på 75% af prisen.

Ved udeblivelse betales fuld pris for hele arrangementet.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris