Stemningsfuld bar med et væld af aktiviteter ideel til det utraditionelle arrangement

Kapacitet 50 siddende gæster

Bar' Rolig Randers er en charmerende og hyggelig bar, som ikke blot kan benyttes til festlige begivenheder, men kan også anvendes til alternative arbejdsrelaterede arrangementer. I baren kan I først afholde arbejdsmæssige og professionelle aktiviteter, hvorefter I kan omdanne stemningen til en hyggelig og festlig aften. Når dagen går på hæld, og den seriøse del er veloverstået, kan lokalet fra de tidlige aftentimer omdannes til en hyggelig bar med en stemningsfuld og intim atmosfære. Her er det muligt at benytte de mange forskellige af husets aktiviteter, hvor der kan tages et spil bordtennis, bordfodbold, dart eller pool med kollegaer eller andre professionelle bekendtskaber. Hvis ikke disse aktiviteter falder i jeres smag tilbyder stedet også PlayStation, brætspil, kort og terninge-lege samt værtshuse-klassikeren slå-søm-i. Alt i alt er der mulighed for at hyggelig og god aften i godt selvskab, hvor I kan konkurrere i en længere turnering af diverse spil og aktiviteter med en kold øl eller lækker drink i hånden. Centralt beliggende på Storegade, Randers' svar på Jomfru Ane Gade, er Bar' Rolig Randers det ideelle valg til jeres næste atypiske og originale arrangement. Storegade er kendt som et pulserende centrum med en livlig atmosfære, pakket med restauranter, caféer, barer og natklubber ned ad gaden, hvilket garanterer en god stemning og festlig atmosfære. Derfor udgør Bar' Rolig Randers på Storegade en attraktiv destination for jeres næste arrangement. Den autentiske atmosfære og unikke beliggenhed medvirker til, at Bar' Rolig Randers er det perfekte sted til at sikre jer et vellykket arbejdsmæssig og professionelt program kombineret med en hyggelig eller festligt aften.

Bar' Rolig Randers har omfattende erfaring med at arrangere forskellige typer events. Uanset om I planlægger at afholde en eksklusiv lanceringsreception efterfulgt af festlige aktiviteter, et afdelingsmøde med en afslappet og hyggelig aften, et udviklingsmøde med brainstorm i hovedsædet efterfulgt af en fest, hvor hjernen kan slåes fra, eller noget helt fjerde, kan I være forvisset omkring, at Bar' Rolig kan levere en unik oplevelse for alle kolleger og professionelle bekendtskaber. Denne erfaring afspejles yderligere i personalets store erfaring og kompetencer, hvilket sikrer, at I er i trygge hænder fra start til slut. Personalet står parat til at guide jer hele vejen og de er garant for en succesfuld kombination af arbejdsmæssige og sociale begivenheder.

Personalet hos Bar' Rolig Randers forstår, at hvert arrangement er unikt, og derfor tilbyder de at tilpasse deres omgivelser specifikt til jeres begivenhed. Sammen med jer som arrangører bliver omgivelserne tilrettelagt og tilpasset for at imødekomme jeres ønsker og behov. Det erfarne og serviceorienterede personale er klar til at bidrage med deres professionelle erfaring og rådgive jer gennem hele forløbet for at sikre, at I får en enestående oplevelse i baren's unikke atmosfære. Konceptet for Bar' Rolig Randers tilbyder, at I først kan benytte lokalet til den seriøse del af jeres arrangement. Her vil I kunne udfolde jeres kreativitet i ro og mag, og der vil være fred til fuld fordybelse og seriøsitet omkring det arbejdsmæssige og professionelle program. Efter denne dagsorden kan personalet sørge for, at der skabes en festlig aften, eller I kan arrangere en hyggelig aften med drinks og spil sammen med kolleger eller samarbejdspartnere. Uanset hvad I ønsker at kombinere jeres arbejdsmæssige begivenhed med, står teamet bag Bar' Rolig klar til at tilpasse stemningen i lokalet efter jeres præferencer.

Barens lokaler og lokation er noget for sig, og derfor tilbyder Bar' Rolig Randers også drikkevarer og forplejning i særklasse. Her tilbydes diverse pakker med mulighed for forplejning. Under den første del af arrangementet kan der serveres diverse kolde drikkevarer sammen med forskellige snacks til at holde hovederne friske og veloplagte. Når mørket faldet på, og tiden er inde til drikkevarer med lidt ekstra punch og procenter i, kan bar-personalet servere lækre drinks, cocktails, øl samt diverse læskende drikkevarer i lange baner. Yderligere tilbyder baren også forplejning, hvor I vil få serveret en lækker buffet til jeres arrangement.

Bar- Rolig Randers er en del af kæden fest.nu som råder over 5 bar & natklubber i Horsens og Randers. Grundet denne brede vifte af lokationer kan I være sikre på, at være i trygge og erfarne hænder, da ejerne har omfattende erfaring med afvikling af forskellige begivenheder på deres lokationer. Der lægges derved også stor vægt på at ansætte de rigtige medarbejdere, som opfylder kriterierne for at levere den bedste service og bidrage til den ønskede atmosfære både på Bar' Rolig Randers såvel som på de andre lokationer.

*Bemærk at ved alle arrangementer afholdt hos Bar' Rolig Randers er aldersgrænsen for gæster 18 år, idet der serveres stærke alkoholiske drikkevarer.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke
Min. 15 gæster
DKK 249
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Billard
Bordfodbold
Bordtennis
Dart

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

P-plads: Offentllig parkering nær Busterminalen 170 meter
P-plads: Offentlig parkering nær Laksetorvet 210 meter
Bus: Randers Busterminal 300 meter
P-plads: Offentlig parkering nær Brotoften 850 meter
Tog: Randers Station 1,1 km

Overnatning

Hotel Randers 210 meter
Stephansens Hotel 550 meter
Best Western Plus Hotel Kronjylland 850 meter
Randers B&B 1,6 km

Aktiviteter & seværdigheder

Randers Regnskov 500 meter
Nordisk Film Biografer Randers 700 meter
Værket 900 meter
Arena Randers 1,6 km

Lokation

Storegade 2, 8900 Randers C

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris