Stilrene og eksklusive lokaler i hjertet af Aarhus, hvor irisk charme møder dansk hygge

Kapacitet 200 spisende gæster

Tír na nÓg er beviset på den ultimative fusion af irisk charme og den danske "hygge". Her parres "old irish pub"-stilen med en moderne og nordisk stil, hvilket udspiller sig gennem en hyggelig og intim atmosfære kombineret med en festlig og eventyrlig stemning. Lokationen er en prisvindende gastropub, og stræber sig på hver dag at give jer som gæster en unik og særlig oplevelse, som sent vil gå i glemmebogen. Beliggende på Frederiksgade, en sidegade til den helt stor festgade i Aarhus, i indre by i Aarhus, er Tír na nÓg det ideelle sted at afholde jeres næste festlige begivenhed. Indre by I Aarhus er stedet for fest, farver og hyggelig stemning. Med talrige caféer, restauranter, barer og natklubber placeret i området er der garanti for god stemning og festligt humør. Dermed udgør Tír na nÓg med sin attraktive beliggenhed en unik mulighed for afholdelse af jeres festlige begivenhed, hvor I er sikret et vellykket arrangement fra start til slut.

Tír na nÓg har eksisteret siden 2004, og har stor erfaring med afholdelse af diverse festlige begivenheder; om I ønsker at holde et brag af en polterabend, smagninger af whiskey, rum, øl og gin, bryllupsreception, konfirmation, stor rund fødselsdag, hyggelig og intim fødselsdag for familie og venner, personalefest for afdelingen eller firmafest for hele virksomheden, så leverer Tír na nÓg varen og sikrer jer det bedst mulige arrangement. Her kan der trækkes på de mange års erfaring, hvilket medvirker til at I er i trygge hænder, hvor der er garanti for en vellykket begivenhed.

Pubben tilbyder fire forskellige lokaler, der alle kan imødekomme forskellige behov. Fælles for dem alle er dog den stemningsfulde atmosfære præget af den autentiske indretning og servicemindede personale, der sætter standarden for en hyggelig og festlig stemning. Med de forskellige lokaler, er Tír na nÓg en alt-i-en destination, som tilbyder lækre gastronomiske anretninger, talrige kolde og unikke drikkevarer samt en stemningsfuld og autentisk indretning, der fremmer den gode stemning og samvær.

Hos Tír na nÓg udvikles puboplevelsen kontinuerligt, og derfor er de klar til at samarbejde med jer som arrangør, for at skabe og sammensætte netop det arrangement I ønsker. Dette ses også ved at enestående kundeservice er lokationens varemærke, hvor personalet gør en dyd ud af at tilbyde den bedste service både før, under og efter jeres begivenhed. Sammen med jer som arrangør tilpasses lokationen til jeres ønsker og behov. Her vil det kyndige personale stå klar til at bidrage med deres erfaring og rådgivning, så I sammen kan arrangere en begivenhed skræddersyet præcist til jeres krav og ønsker.

De særlige lokaler med den unikke atmosfære fuldendes af forplejning i særklasse. Her er muligt at få serveret lækre anretninger efter jeres ønsker og behov. Yderligere tilbyder Tír na nÓg en særligt bredt udvalg af øl og spiritus samt andre kolde drikkevarer, hvilket tilsammen skaber den komplette pakke.


Lokaler


Prispakker

Polterabend
Min. 150 gæster
8 timer
DKK 395
inkl. moms

Faciliteter

Børnevenligt

Børnemenuer
Højstole
Puslebord

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Handicapvenligt

Handicaptoiletter
Trappelift

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø

Relevante steder i nærheden

Overnatning

Scandic Aarhus City 150 meter
Radisson RED Aarhus 240 meter
Danhostel Aarhus City 240 meter
Villa Provence Hotel 400 meter
CABINN Hotel Aarhus 450 meter

Transport & parkering

Bus: Busgaden (Aarhus Kom) 200 meter
Salling Parkeringshus 300 meter
Aarhus Hovedbanegaard 650 meter
Letbane: Dokk1 700 meter
Tog: Aarhus Banegård 700 meter
Parkering: Århus Banegård 900 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Strøget 200 meter
ARoS – Aarhus Kunstmuseum 600 meter
Dokk1 700 meter
Den Gamle By 900 meter
Botanisk Have 1 km

Lokation

Tír na nÓg Frederiksgade 38, 8000 Aarhus C

Tags


Vilkår og betingelser

Når du gennemfører en reservation/booking, accepterer du følgende vilkår:

Afbestilling: Medmindre andet er aftalt, skal afbestillinger foretages senest 24 timer før.

Afbestilling af bookings der inkluderer mad-bestilling skal foretages senest 7 dage før.

Afbestilles en mad-bestilling inden for 7 dage opkræves beløbet for maden

Udeblivelse: I tilfælde af udeblivelse og/eller for sen afbestilling, opkræves gæsten 500 kr.

Forsinkelse: Ved mere end 30 min. forsinkelse, risikerer man at miste lokalet til anden side.

Antal: Er der færre gæster end aftalt på starttidspunktet åbnes der op for andre gæster. Som hovedregel har man eget privat lokale ved +30 personer til kl. 23.00 + 40 personer til kl. 03.00.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris